nu pica neaparat injectoarele, dar la mers subturat se infunda diuzele.
Cu Sau Fara Ulei 2t In Combustibil
Collapse
X
-
atunci mergi cu ea subturat, cat vrei.
si Manzatu, ing. sef de service la dacoserv militari, mi-a atras atentia sa nu merg subturat cu ea. nu cred ca sunt doar legende.
daca vrei, iti dau nr lui de tel ca sa intrebi. sau intreaba la un service dacia de pe langa tine.Last edited by B997NDL; 17 March 2013, 18:09.
Comment
-
repet, nu cred ca e aceeasi pompa de motorina. fa-ti un cont la renault si vezi ce zic baietii. dar sincer, ma indoiesc ca le cad injectoarele ca la logan 2004-2006. nici cu ph 2 n-am auzit multi sa se planga. cred ca psihoza a ramas de la primele dci-uri
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postatunci mergi cu ea subturat, cat vrei.
si Manzatu, ing. sef de service la dacoserv militari, mi-a atras atentia sa nu merg subturat cu ea. nu cred ca sunt doar legende.
daca vrei, iti dau nr lui de tel ca sa intrebi. sau intreaba la un service dacia de pe langa tine.
Inginerul stie ce zice doar ca tu nu ai inteles bine. De la subturare se depune funingine pe traseu, pe paletii turbinei etc. Dar inca nu am auzit injectoare cazute de subturare.I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postrepet, nu cred ca e aceeasi pompa de motorina. fa-ti un cont la renault si vezi ce zic baietii. dar sincer, ma indoiesc ca le cad injectoarele ca la logan 2004-2006. nici cu ph 2 n-am auzit multi sa se planga. cred ca psihoza a ramas de la primele dci-uri
Stai linistit, toate dci-urile de 65cp, 68cp si 85cp sunt la fel!!! nu e absolut nici o diferenta. Sunt dci-uri de 65cp care au apucat si 200.000km fara nici o interventie, la fel cum sunt si unele de 85cp care la 35.000 km le-au picat injectoarele. Concluzia...cum iti este norocul.
Doar 1.5dci euro5 de 75cp si 90cp sunt diferite, iar timpul isi va spune cuvantul si in cazul lor.
B997NDL
... injectoarele ca la logan 2004-2006...Last edited by florin.fanatik; 17 March 2013, 22:00.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
nu stiu ce sa zic despre uleiul de 2 T dar se pare ca este doar placebo... m-a lasat iar injectia si culmea tot cam 90k m-a tinut si prima data cand nu am folosit ulei 2t... deci.... aaaaaaa am acum aprox 180k si am mai reparat odata injectoarele...Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Adica, ai mers 90000 fara 2T si apoi ai reparat injectoare, si dupa asta inca 90000 folosind ulei, si s-au stricat iar? Poate ne poti da cateva detalii suplimentare.
In cei 90000 km cu ulei 2T:
- ai pus sau nu la fiecare plin?
- in ce proportie ai pus?
- ce tip de ulei ai pus?
- ai folosit motorina de la pompa sau din alte surse?
Multumesc.
Comment
Comment