Ia uite ce am gasit )
Cu Sau Fara Ulei 2t In Combustibil
Collapse
X
-
Nu ar fi exclus ca descrierea aia sa fie pusa de importator/vanzator pt ca stie ca se foloseste ulei in 2t si pt alte scopuri decat motoarele in 2 timpi si speculeaza o crestere a vanzarilor.
Am folosit acest ulei dar nu imi amintesc sa fi scris treaba asta pe bidon. Cu prima ocazie o sa ma uit la magazinele de unde il luam eu sa vad ce scrie pe bidon.
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postintr o anumita situatia am auzit un director de la o reprezentanta Dacia spunand ca ei nu pot decat sa se bucure ca pica injectoarele si pompele.
injectoarele si pompele de Logan nu au absolut nici o problema.....pica din cauza noastra sa suntem citez : "dobitoci fiindca bagam motorina de pe centura ", sau se baga fel si fel de uleiuri si amestecuri in motorina.
noi ne bucuram fiindca este 80 milioane setul de injectoare cu tot cu pompa.
am zis ca nu e adevarat, ca e de pe alta lumeLast edited by margelatu; 17 July 2012, 13:29.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by piroman22 View PostNu ar fi exclus ca descrierea aia sa fie pusa de importator/vanzator pt ca stie ca se foloseste ulei in 2t si pt alte scopuri decat motoarele in 2 timpi si speculeaza o crestere a vanzarilor.
Am folosit acest ulei dar nu imi amintesc sa fi scris treaba asta pe bidon. Cu prima ocazie o sa ma uit la magazinele de unde il luam eu sa vad ce scrie pe bidon.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
@ Cezar - problema la uleiul de 4T nu este fumul pe care l-ar scoate motorul ci faptul ca uleiul 4T arde cu depuneri si distrugi masina cat ai clipi. In cazul in care se foloseste ulei in amestec cu carburant, musai ulei de 2T care NU lasa depuneri in urma arderii.
@ darksid3 - eu nu inteleg de ce folosesti tu ulei de 2T la bemve, motorul tau nu are probleme pe partea de injectie, tine mult si bine si fara uleiul respectiv (nu cred ca vrei sa o tii pana o duci la rabla).'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostNU te inteleg. Ai internetul la dispozitie, sa cauti si tot continui intrebarile fara sens. Fireste c-am bagat, bag si o sa mai bag.
Care sunt "multi" aia? Aceeasi care vad OZN-uri si sunt rapiti de extraterestrii?
Comment
-
De bagat in motor ulei 2t este foarte usor, dar nu mi se pare o solutie. Multi care au bagat supun ca nu e benefic. Si mecanicii spun ca nu au auzit asa ceva. Nu sunt GICA Contra uleiului 2T. Fiecare baga ce vrea,si rahat sa bage,dar sa fie bun ptr. LOGAN DCI. Va rog pareri nu OZ-neuri.Last edited by 77sky; 20 July 2012, 08:25.
Comment
-
Comment