eu folosesc mol dynamic sprint.150 ml la plin.bafta all
Cu Sau Fara Ulei 2t In Combustibil
Collapse
X
-
-
Originally posted by B997NDL View Postbine ca vi se pare jmecherie sa bagati ulei de la bunica in el.
ce, e trabant ?! n-as baga asa ceva... ala se cap depune. mai vorbim...
Am desfacut egr-ul dupa 20 de mii de km si nu e mare lucru de curatat... Tu zici ca se depune... Nu prea cred... Probabil ala de la bunica-ta, da...
Tu ai auzit pe cineva care foloseste sa se planga? Si cine ti-a spus ceva de ulei de la bunica-ta? Daca nu stii ce vorbesti, mai bine stai in banca ta si asculta ce spun altii. Repet: nu vreau sa conving pe nimeni sa puna ulei de la bun-ta, dar ma supara ca sunt o gramada care au o gramada si mai mare de posturi in care nu spun nimic... Probabil se cred la cafenea... Mai vorbim...
Comment
-
Originally posted by Obi-Wan View PostDe ajutat la ungere, ajuta cert, nu cred ca sunt mari diferente de proprietati de ungere intre clasa de baza si cea de top la uleiuri de amestec. Treaba e ca uleiurile de clasa superioara dau mult mai putine reziduuri de ardere, deci efectul potential negativ asupra catalizatorului e mai redus.
Cat despre cost, ce sa zic, probabil ca hexolul costa 7-8 lei/l, fata de un ulei mai bun (mol dinamic sprint de ex.) care costa 19-20 lei/l. La proportia recomandata de 1:200, revine cam 2 lei/ plin la hexol si max. 5 lei/ plin la un ulei mai bun.
Hai sa fim seriosi, 2-3 lei economie la un plin nu e mare branza, daca tot te-ai hotarat sa pui 2T in motorina pune ceva mai de calitate.
Da asa e. Corect!Problemele nu exista! Noi le creem!
Comment
-
Originally posted by Fyrestarter View PostCe producator? Nu cred ca se considera reclama...Attached Files
Comment
-
Poate va e de ajutor. L-am gasit accidentalIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment