Placute Frana

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Placute Frana

Salut acum cateva mii de km vreo 4 5 mii , am schimbat discurile si placutele , acum deja simt cum scartaie la fiecare apsare a franei , e normal? mentionez ca n-am pus originiale de la dealer ci aftermarket

E normal. Asta pentru ca sunt noi. Mai mergi ceva Km ca sa se aseze. Dupa vreo 200-300 Km ar trebui sa scada zgomotul. Acum depinde si ce calitate au piesele montate. Sunt si unele mai proaste care sunt galagioase.

Comment

In 4-5 mii s-au asezat de nu se vad , problema e alta calitatea placutelor si a discurilor .
      sigpic

Comment

eu unu pot sa iti spun ca de la placute este, calitatea placutelor este ceva mai slaba decat cele originale, eu am schimbat doar placutele discurile nu a fost nevoie si imi scartaie ca toate cele si mi-au facut si discurile praf, am numai santuri pe ele. Incearca sa pilesti putin din placute sa le iei fata dreapta cum se facea odata pe vechea dacie si daca iti fac tot asa ma bine le schimbi eu asta cred ca o sa fac pana la urma pentru ca nu le mai suport scartaie de le gasesc dracii. Bafta
        sigpic

Comment

da nu contest calitatea celor originale , dar totusi dupa 3 mii sa cada e cam aiurea , o sa pun originale data viitoare , de 1 000 de km ma chinuie scartaitul asta

Comment

sunteti asa siguri ca scartzaitul inseamna neaparat calitate indoielnica a placutei ?

daca ne spui si ce placute si discuri ai pus ar putea colegii sa iti dea niste sfaturi corecte

Carbone Lorraine
            carbone lorraine2

exista si thread dedicat pentru placute de frana aici
            Last edited by alessandro; 30 October 2011, 20:09.

Comment

Eu mi-am cumparat niste placute (nu mai stiu ce firma am dat 90 de lei pe ele) si dupa 2 mii de km le-am aruncat ca scartaiu ca toti dracii. Si mi-a facut un prieten comanda la el la service de placute pe care am dat 60 de lei si am cu ele peste 15 mii de km si abea sunt la jumatate,de cand le-am pus nu ai scartait nici macar o data. Dar totusi recomand originale,cum spunea si felix.m aici calitatea discurilor si placutelor este problema!

Comment

exista thread dedicat pentru placute de frana. se poate inchide asta

Comment

Originally posted by alessandro View Post
                  sunteti asa siguri ca scartzaitul inseamna neaparat calitate indoielnica a placutei ?

daca ne spui si ce placute si discuri ai pus ar putea colegii sa iti dea niste sfaturi corecte

Carbone Lorraine
                  carbone lorraine2

exista si thread dedicat pentru placute de frana aici
                  Ceea ce ne-ai aratat tu sunt placute net superioare celor de origine , folosite in competitii auto etc.

El are placute mai proaste decat cele de origine si scartitul nu este din cazul continutului ridicat de carbon ci a materialului prost . Frictiunea dintre disc si placuta e aproapte "fier pe fier "

Ps: Scuze de comentariu a fost ca o completare si se poate inchide .
                  sigpic

Comment

Se continua pe link-ul inserat in postul nr. 6.
                    Merci!
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google