Ma gindeam sa raspund,dar mi-am amintit recomandarea ta de mai sus de a "nu lua in seama toate prostiile" si te las sa meditezi la raspuns!
Injector Dci 1.5
Collapse
X
-
Originally posted by stefan_tr View Postbuna ziua
am avut probleme cu injectorul. l-am reparat si montat la loc ,dar am inteles ca daca umbli la injector,trebuie regenerat alt cod ptr. injectorul respectiv.stie cineva unde se face asa ceva?acceptabil la pret.....ca la dealeri
Imi vine sa ma dau cu capul de pereti; unii nu stiu cum sa arunce cu banii; bine va fac mecanicii de va cere si pielea de pe voi. Problema e ca atunci cand ajung si eu pe la mecanici imi cer si mie ca si tie; ca daca la tine a mers prosteala de ce sa nu incerce si la altii!!
Comment
-
precizare
Originally posted by stefan_tr View Postbuna ziua
am avut probleme cu injectorul. l-am reparat si montat la loc ,dar am inteles ca daca umbli la injector,trebuie regenerat alt cod ptr. injectorul respectiv.stie cineva unde se face asa ceva?acceptabil la pret.....ca la dealeri
Comment
-
Originally posted by un nimeni View PostDa!! Stiu eu da nu mai spune la nimeni!! Te duci cu injectorul in Spania la fabrica Delphi de acolo si ii rogi frumos sa-ti rescrie codul; altfel nu va merge veci!!Vezi ca sunt curse low-cost sambata de pe Baneasa; cu putina sansa pana duminica seara esti inapoi!!
Imi vine sa ma dau cu capul de pereti; unii nu stiu cum sa arunce cu banii; bine va fac mecanicii de va cere si pielea de pe voi. Problema e ca atunci cand ajung si eu pe la mecanici imi cer si mie ca si tie; ca daca la tine a mers prosteala de ce sa nu incerce si la altii!!
Comment
-
Vezi ca nu ai inteles ironia... domnu are niste bani de aruncat si nu stie cum sa faca.. eu doar l-am trimis la cei ce produc injectorul respectiv sa fie sigur de reusita)
Si apropo.. sa sti ca ar fi o idee buna sa ne strangem mai multi si sa mergem la jigodiile din spania ca sa le bagam injectoarele pe gat la propiu!!
Comment
Comment