If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am aceeasi problema la 1.6 16v, masina fiind noua (2 luni) ! Din ce am discutat cu baietii din Constanta ar putea fi de la cablu/arcul de la ambreiaj/acceleratie!
Am aceeasi problema la 1.6 16v, masina fiind noua (2 luni) ! Din ce am discutat cu baietii din Constanta ar putea fi de la cablu/arcul de la ambreiaj/acceleratie!
dciul nu are cablu de acceleratie ca e electronic ...
ar putea avea ceva probleme pedala etc...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
A mea a facut asa de cand am luat-o de la reprezentanta! De cand am plecat cu ea prima oara de acolo, dar am zis ca na, masina noua , eu nu sunt obisnuit cu ea, nu calc eu bine ambreiaju etc. Dar am incercat pe parcurs si tot asa face! A urcat si tata (sofer profesionist de 35 de ani) , primul lucru care l-a observat a fost acesta, ca se tureaza singura!Mentionez ca masina are 847 km in momentul de fata!
@kopilooo
Nu intamplator te-am intrebat ;ridica cu o fractiune de secunda piciorul de pe acceleratie dupa aceea apasa ambreiajul.Iti ramane in urma un pic acceleratia si inertia motorului nu-i permite sa revina rapid catre relanti.
Acesta este un punct de vedere si trebuie luat ca atare.Incearca sa faci cum ti-am zis si vezi ce se intampla.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment