Consum mediu Logan 1.5 dci 65 cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cred ca poti reseta cat vrei, ideea e ca nu-i arata bine cat mai e in rezervor, nu consumurile si distanta estimata. iar informatia aia nu se calculeaza, vine de la rezistenta de pe plutitorul din rezervor, care daca nu-i calumea, informatia afisata e eronata. si daca are dreptate gigi-kent (probabil are) rezulta un consum de 2,5%...hai sa fim seriosi. bordul ala arata aiurea pt ca senzorul de nivel e aiurea.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pai aia e problema, daca e vreo eroare memorata in CB referitor la plutitor se poate sterge.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Tin sa precizez ca si eu am bagat 70 L, nu glumesc, in cele 15 min , atat ia sa pui pana-n buza. Asta inseamna ca diferenta de motorina de la 50 la 70 L nu are cine sa o masoare. asa se explica faptul ca daca, folosim codul pentru a afla numarul de litri din rezervor, se arata tot 50 L, si tot asa se explica ca nu scade nici o linie
        Logan Berlina 1.5 DCi 65 CP - Preferance 26 OCT. 2006 sigpic

Comment

posibil sa ii fii ramas blocat plutitorul si de aceea ii indica eronat.
          sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Mi-a spus prietenu' meu cu dci de 65, cica a scos 5,1% la drum lung, 120-140. Se poate?

Comment

cam acolo scoate.eu la 130 constant aveam 5.2 l/100

Comment

Mai sa fiu...bun dieselu' asta.

Comment

Masina mea este la Agnita, in garaj..L-am sunat pe vecinul meu si l-am rugat sa faca plinul.. Au intrat 20 litri pana in buza rezervorului. De la ultima alimentare am facut exact 423 km, cu 100 km/h viteza medie, mai mult in afara localitatii.. Stiu ca nu este bine sa pui motorina pana in buza rezervorului dar eram foarte curioasa.. Este ultima data cand mai pun asa multa motorina..
                  Userul "culautentriu" are dreptate...
                  Last edited by bluee; 6 December 2007, 08:38.

Comment

Originally posted by bluee
                    Masina mea este la Agnita, in garaj..L-am sunat pe vecinul meu si l-am rugat sa faca plinul.. Au intrat 20 litri pana in buza rezervorului. De la ultima alimentare am facut exact 423 km, cu 100 km/h viteza medie, mai mult in afara localitatii.. Stiu ca nu este bine sa pui motorina pana in buza rezervorului dar eram foarte curioasa.. Este ultima data cand mai pun asa multa motorina..
                    Userul "culautentriu" are dreptate...

nu mai baga atata motorina in rezervor pentru ca risti sa-ti ramana plutitorul blocat.

Comment

Stiu ca plutitorul poate ramane blocat dar eram foarte curioasa sa vad cata motorina intra...

Comment

acum te-ai lamurit.

Comment

da. m-am lamurit..

Comment

Daca pui pana in buza si mergi mult, de exemplu vrei sa pleci in concediu, sau afara din tara, nu are nimic, ideea e sa nu stea mult timp cu motorina pana in buza revervorului. Indicatia de pe bord referitoare la nivelul de combustibil este relativa, sa nu credeti ca s-au omorat sa-l faca precis, oricum ca idee cu marja de eroare ar trebui sa fie in jurul a 5 L fiecare dala. Au facut comanda de baterii pentru Logane fara manere de ridicat si voi vreti precizie? mai nou am aflat de la niste mecanici ca ultimele serii au inceput sa vina fara bara stabilizatoare pe fata. Eu unu nu am vazut ca sa iau de bun ce a zis, dar ii cred in stare.

Atentie!!! cei cu variante de motorizare pe benzina, in caz ca citeste cineva postul meu, sa le dea prin cap sa faca asa ceva, la ei e alta mancare de peste.

Comment

Originally posted by Octavian___28
                              Mi-a spus prietenu' meu cu dci de 65, cica a scos 5,1% la drum lung, 120-140. Se poate?
                              Pe un alt forum am mai avut o discutie de genul consumului, si ca rezumat a iesit (tr. V):
                              - 100 km/h - 4 L/100km;
                              - 120 km/h - 5 L/100 km;
                              - 140 km/h - 7 L/100 km;

Daca luam in considerare drumurile noastre unde cel putin 40% e in localitate, e posibil ca consumul MIXT sa rezulte 5,1, dar in regim de autostrada nu are cum sa-i dea asa de putin.

Comment

Ha....la 120 sa-ti consume 5%, inuman ) Pana la urma asta ramane marele avantaj la diesel, consumu' tata! La un 1.4 daca nu ia 6,5-7,5% la drum, inseamna ca ceva nu e in regula...si asta mers decent 100-130

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google