Consum mediu Logan 1.5 dci 65 cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mie imi consuma mixt 4.2, 4.3, atat imi arata Cb-ul si facut consumul de mine separat tot cam pe acolo se invarte,. schimbat in Buc. 2500-2600 intodeauna si cand e calda si ies afara peste 2700. alimentat in 6 ani de cand o am numai de la Petrom

Comment

• Consum mediu obtinut week-endul trecut.

Ruta : Corbeanca(IF) - Ploiesti - Buzau - Suceava - Radauti - Tg Neamt - Piatra Neamt - Bacau - Buzau - Ploiesti - Corbeanca.
      Motorina : 62 litrii
      Km : 1350
      Viteze : 60-70 in localitate, 120-130 pe E85, 90-100-110 in afara localitatilor.
      5 persoane (dintre care una ...sanatoasa )), portbagaj plin.
      Consum mediu calculat (nu am CB) : 4.59%
      Mai mult decat decent.

Comment

• Renault Symbol 1.5 dci 65 cai

4,4 %, Vmed 97 kmh, distanta 105 km

Last edited by alessandro; 25 November 2012, 21:25.

Comment

• !!! HELP . Cam de 2 saptamani imi consuma FOARTE mult, in oras ce-i drept. De la un consum de 6 - 6,2 a ajuns sa imi consume 7.5 - 8. Pana acum alimentam cu Tempo Diesel de la Mol si de cand s-a modificat consumul am zis sa schimb motorina si am bagat EVO tot de la Mol. a mai scazut consumul (àpprox. 7) si masina merge foarte bine cu ea dar acum 4 zile neavand mol in zona am bagat efix de la rompetrol si iarasi a crescut consumul. Aveti vreo idee de la ce sa fie?
          Don't drink and drive. Smoke and fly !

Comment

• Salut din cate stiu eu caldura data de aeroterma de la masina nu influenteaza consumul.

pisty eu cred ca foarte mult conteaza componenta combustibilului daca are mai multa sau mai putina apa
            Last edited by b3t!v; 29 November 2012, 23:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by pisty View Post
              !!! HELP . Cam de 2 saptamani imi consuma FOARTE mult, in oras ce-i drept. De la un consum de 6 - 6,2 a ajuns sa imi consume 7.5 - 8. Pana acum alimentam cu Tempo Diesel de la Mol si de cand s-a modificat consumul am zis sa schimb motorina si am bagat EVO tot de la Mol. a mai scazut consumul (àpprox. 7) si masina merge foarte bine cu ea dar acum 4 zile neavand mol in zona am bagat efix de la rompetrol si iarasi a crescut consumul. Aveti vreo idee de la ce sa fie?
              Am uitat sa mentionez ca masina nu are niciun fel de problema. Trage bine, nu scoate fum.
              Don't drink and drive. Smoke and fly !

Comment

• Nu garantez ca de la asta este in cazul tau dar si temperatura scazuta are un cuvant important de spus asupra consumului.
                ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• Am o mare nelamurire, si anume, ma tot contraziceam cu anumite persoane si parerile erau impartite. Deci: sa presupunem ca coboram o vale foarte lunga, in frana de motor (si o lasam in treapta superioara sa alunece cat mai usor), pe CB consumul instantaneu este 0 tot drumul. Tot drumul nu atingem pedalele, poate frana unde e cazul cate putin. In concluzie masina a consumat cateva grame de motorina pentru functionarea motorului?, astea de ce nu s-ar lua in calcul la CB, daca este consum. La benzina apare consum si in frana de motor, insa la deasel, mereu este zero, am observat asta la mai multe tipuri de masini cu consum instantaneu.

Masina consuma motorina la coborarea in frana de motor? Daca da atunci in cazul in care ramanem fix atunci fara combustibil, sau ii taiem debitul de aer, ce se intampla cu motorul, moare si masina merge incontinuare in suturi?
                  sigpic

Comment

• La benzina arata consum instant 0 in frana de motor.

Comment

• Originally posted by RYCHY88 View Post
                      Am o mare nelamurire, si anume, ma tot contraziceam cu anumite persoane si parerile erau impartite. Deci: sa presupunem ca coboram o vale foarte lunga, in frana de motor (si o lasam in treapta superioara sa alunece cat mai usor), pe CB consumul instantaneu este 0 tot drumul. Tot drumul nu atingem pedalele, poate frana unde e cazul cate putin. In concluzie masina a consumat cateva grame de motorina pentru functionarea motorului?, astea de ce nu s-ar lua in calcul la CB, daca este consum. La benzina apare consum si in frana de motor, insa la deasel, mereu este zero, am observat asta la mai multe tipuri de masini cu consum instantaneu.

Masina consuma motorina la coborarea in frana de motor? Daca da atunci in cazul in care ramanem fix atunci fara combustibil, sau ii taiem debitul de aer, ce se intampla cu motorul, moare si masina merge incontinuare in suturi?
                      Chiar asa, care e treaba? Ca si mie la diesel imi arata consum 0 in frana de motor.

Comment

• da ,consumul la frana de motor = 0

Comment

• Haideti sa va spun si eu un consum cu un logan de inchiriat (luat de firma de la inchirieri).
                          Pe ruta Breaza - Finta (DB) si retur am fost curios cat de putin poate consuma si am mers pe DN 1 cu un 85 km/h in localitati 50-70 si va spun sincer a iesit pe CB un consum de 3%. Nu mai spun ca de la Breaza pana la metro la Ploiesti consumul a fost de 2.2%.
                          Asta se intampla acum doi ani cam pe vremea asta, 1.5dci 65cp.

Comment

• Ai mers cu tr. a 4a in afara?Ai grija sa n-o subturezi.

Comment

• la frana de motor fie diesel fie benzina consumul e 0!!!! Problema problemelor e pe liber ca pe masura ce masina e mai turata creste si consumul de si e pe liber. acilea e ciudatenia.
                              - Dar pe vai si alte smecherii daca intr-adevar vreti economie la combustibil lasati-o in frana de motor, Pentru a nu fi asa puternic efectul de franare puteti folosi si trepte superioare gen 80 kmh si tr a 5a
                              sigpic

Comment

• Legat de intrebarea topicului, in exterior ma incadrez la ~4% uneori poate si mai putin daca e soseaua buna, fara sate si se circula fluent si constant. Insa in oras consuma cam mult si nu inteleg de ce. Sau cel putin asa cred eu. Daca as avea CB poate as sti exact raspunsul. Totusi pe drumuri scurte si orpriri dese in oras imi ia 1 liniuta la ~65-70km ceea ce mi se pare cam mult, 5litri la ~70km ar insemna vreo 7.1% Uneori iarna in oras pe drumuri scurte imi ia si 1 liniuta la 60km.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google