Intrebare Dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebare Dci

Salut pot sa inlocuiesc jegul de pompa delphi de pe logan cu o alta pompa bosch , se gaseste ceva bosch sa inlocuiasca ce e pe logan? intreb pentru ca vad ca la bosch si lad elphi sunt camaceleasi preturi dar nu exista comparatie intre ele

Originally posted by edee View Post
    Salut pot sa inlocuiesc jegul de pompa delphi de pe logan cu o alta pompa bosch , se gaseste ceva bosch sa inlocuiasca ce e pe logan? intreb pentru ca vad ca la bosch si lad elphi sunt camaceleasi preturi dar nu exista comparatie intre ele
    din ce stiu eu nu poti ca toti am face asta era la un moment dat un tutorial cum sa modifici pompa, asta o avem cu asta ne multumim, eu recomand filtru bosch e pe la 160 lei si motorina buna nu lukoil ca cica e "saraca" si la tractot o avut probleme cu ea e uscata nu are ungere.

Comment

Nu se poate face astfel de modiifcare, are alt sistem de prindere.. difera la multe capitole. Ce poti face la pompa delphi sa ii mai lungesti viata: putin ulei de 2 timpi, 40 de grame la 10 litri de motorina., un filtru neaparat original delphi, motorina de la omv , petrom sau moll si talpa, fara mers subturat.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google