Supape

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Supape

Se pot schimba semeringurile de la supape fara sa dai chiuloasa jos la 1.5 dci ?

consuma ulei sau de ce trebuie simeringuri?\

Comment

Cam greu. Trebuie sa fie pistonul sus ca sa aiba pe ce se sprijini supapa cand apesi pe arc. Iar arcul e destul de tare ca sa-l poti cobori cu mana. Cred...

Comment

Se pot schimba semeringurile de la supape fara sa dai chiuloasa jos la 1.5 dci ?
        da. cu scule specifice si multa atentie.

Comment

Da a inceput sa consume ulei, 1 l la 10 mii km. si am zis sa incep prin a schimba semeringurile.Multumesc.

Comment

verifica si tubulatura de la turbina, daca nu cumva e plina de ulei.
            internal combustionizer

Comment

da, intradevar si pe tubulatura de la turbina scapa ulei...de ce?.

Comment

posibil sa fie returul de la turbo infundat sau pur si simplu turbina sa aiba joc (segmentii de etansare dusi - nu stiu exact denumirea pieselor, nu lucrez in domeniu).

cel mai bine du-o la un service bun sa-ti spuna ei ce poate fi, inainte sa te apuci de schimbat. duci masina de seara ca dimineata sa verifice la rece cat ulei se aduna in zona turbinei, etc. daca e cald motorul, posibil sa nu observi uleiul adunat ca ti-l baga pe admisie.

am auzit niste povesti de genul scos bujii/injectoare, bagat niste sfoara de alpinism in camera de ardere sa aiba supapele pe ce se sprijini si apoi cica s-ar putea umbla la semeringuri fara probleme si fara a da chiulasa jos. posibil sa fie totusi niste povesti.
                internal combustionizer

Comment

exact asa se face cu o sfoara subtire si care nu lasa scame. tebuie multa atentie eu am schimbat la 14mpi si a fost mai usor ca la dizel pt ca are gaura bujiei mai mare e si mai scurta gaura...sa nu prinda supapele sfoara...si la montare cu o tubulara de 10 sau11 se preseaza usor semeringul..

poti si fara sfoara deci fara sa mai desfaci bujii sau inj ,numai ca trebuie sa presezi mai tare arcul ...eu am o scula pt asta... si pistonul sa fie sus la fiecare supapa in timp ce schimbi semeringul
                  Last edited by cristi danut; 25 February 2012, 18:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ce specificatie la ulei folosesti si cati km ai ?
                    Vand piesa auto logan originale si aftermarket

Comment

Daca papa atat ulei eu ti-as recomanda un test de compresie. Facut cu simt de raspundere... Parerea mea. Bafta si sa ne ti la curent...

Scula respectiva consta de fapt in doua saibe prinse intre ele la o distan0•0a de 10 cm prin sudura a 2 bucati de fier.
                      Last edited by Fyrestarter; 25 February 2012, 19:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

da, am reusit sa schimb semeringurile de la supape fara sa dau ciuloasa jos.

Comment

Daca nu vrei, nu e necesar sa ne spui si noua cum. Dar asa se procedeaza pe orice forum din lumea asta. Doamne ajuta...

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google