Se pot schimba semeringurile de la supape fara sa dai chiuloasa jos la 1.5 dci ?
Supape
Collapse
X
-
posibil sa fie returul de la turbo infundat sau pur si simplu turbina sa aiba joc (segmentii de etansare dusi - nu stiu exact denumirea pieselor, nu lucrez in domeniu).
cel mai bine du-o la un service bun sa-ti spuna ei ce poate fi, inainte sa te apuci de schimbat. duci masina de seara ca dimineata sa verifice la rece cat ulei se aduna in zona turbinei, etc. daca e cald motorul, posibil sa nu observi uleiul adunat ca ti-l baga pe admisie.
am auzit niste povesti de genul scos bujii/injectoare, bagat niste sfoara de alpinism in camera de ardere sa aiba supapele pe ce se sprijini si apoi cica s-ar putea umbla la semeringuri fara probleme si fara a da chiulasa jos. posibil sa fie totusi niste povesti.internal combustionizer
Comment
-
exact asa se face cu o sfoara subtire si care nu lasa scame. tebuie multa atentie eu am schimbat la 14mpi si a fost mai usor ca la dizel pt ca are gaura bujiei mai mare e si mai scurta gaura...sa nu prinda supapele sfoara...si la montare cu o tubulara de 10 sau11 se preseaza usor semeringul..
poti si fara sfoara deci fara sa mai desfaci bujii sau inj ,numai ca trebuie sa presezi mai tare arcul ...eu am o scula pt asta... si pistonul sa fie sus la fiecare supapa in timp ce schimbi semeringul
Comment
Comment