Salutare! Am un logan 1.5 dci 65 cp, 105500km din 2006 si i-a venit vremea sa-i schimb ambreiajul. Problema e alta. Am luat un Valeo cu 520 ron si miroase putin. E ok? Am mers cu asta nou 20 de km. Multam fain.
Ambreiaj Nou
Collapse
X
-
Inainte de a monta cutia,ai pus si tu discul si placa pe volanta si ai incercat sa-l invarti,e mai chinuiala ca trebuie sa apesi mai cu forta soarele de pe placa,poate discul e mai gros,sau si placa,la disc nu ai ce-i face,pe placa o poti strunji.
De intrat iti intra bine in a 1-a si marchariere?sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Intra bine in toate vitezele. Cat despre miros, miroase un pic a ars, cum mirosea cel vechi, numai ca nu atat de puternic. pedala e mai moale, ceea ce e normal, din cablu mi l-au ajustat baietii sa tina unde am vrut eu. Nu am invartit de el la montare ca nu m-am gandit. Nu prea pricep de unde mirosul. Cred ca o sa le fac o vizita.
Comment
-
Originally posted by stefan ion View PostCat despre miros, miroase un pic a ars, cum mirosea cel vechi, numai ca nu atat de puternic.
Originally posted by B73NBA View Postiti recomand sa te intorci la ei sau la un alt mecanic nu cumva sa fie o greseala de montaj...poate nu la centrat cine stie...Last edited by IancuMIC; 22 March 2012, 22:34.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Eu inteleg faptul ca rulmentul de presiune presa permanent pe diafragma placii de presiune; un fel de debraiere usoara, discul nefiind in contact ferm cu suprafata de lucru a placii.
Ma poti corecta daca n-am inteles bine.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment