If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am avut un accident zilele trecute, in fn... Intrebarea e cam in ce suma se incadreaza reparatia, odata ce au fost distruse (mai mult sau mai putin) :
-bara fata
-far dreapta
-traversa
-Capota indreptat
-aripa dreapta indreptat
-lonjeron indreptat (a fost strambat cca 5-10 cm)
pretul o sa fie undeva la 5000 lei la dacia....da stiu foarte scumpm dar cam astea sunt preturile... ar putea sa fie mai ieftin depinde cat de grav e...pune o poza
terminati voi cu regia proprie ca nu mai sunt asiguratorii prostii care erau odata ! s-au smecherit de mult . rare sunt cazurile cand pagubitul vede banii in mana , daca nu prezentati facturi , chitante , daca reparatia nu se face dupa baremul audatex o sa asteptati banii mult si bine . bucurati-va sa o faceti in service cat mai repede mai da-ti ceva si acolo sa lucreze cu atentie is aia e
Depinde unde o faci. Daca vrei reprezentata hotilor, cam 5000 lei, poate peste.
Daca o faci singurel, cred ca 1500 lei.
In mare asta e raspunsul ce vroiam sa il aud. Multumesc mult pt raspuns, multumesc si pt celelalte raspunsuri, ideea era ca eu am fost vinovat in accident, poze nu am avut timp sa fac, casco nu am si m-am gandit sa o fac la un prieten la un service, sa o facem noi "neoficial"...si ca sa o fac "oficial" e foarte mult.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment