Am si eu o mica problema cu ambreiajul.. de exemplu daca stau intr-o intersectie cu ambreiajul calcat si astept in viteza 1 sa se elibere bla bla.. plec de pe loc si numai intra in a2 a .. asta se intampla doar cand stau cu el calcat.. pur si simplu se blocheaza cutia de viteze si numai intra.. care credeti ca ar fi problema.. am dus-o si la un service dar la aia n-a facut "figura" asta.. :-@.. Multumesc.
Problema Cu Ambreiajul.. ?
Collapse
X
-
-
Vad ca ai dci; e posibil sa fie rulmentul de presiune; nu mai lucreaza corect cand sta mult sub presiune, asa incat nu mai poti decupla placa de disc; o ipoteza.
Edit; mai multe discutii aiciLast edited by IancuMIC; 20 May 2012, 23:23.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
-
ambreiaj
Originally posted by 0va. View PostAm si eu o mica problema cu ambreiajul.. de exemplu daca stau intr-o intersectie cu ambreiajul calcat si astept in viteza 1 sa se elibere bla bla.. plec de pe loc si numai intra in a2 a .. asta se intampla doar cand stau cu el calcat.. pur si simplu se blocheaza cutia de viteze si numai intra.. care credeti ca ar fi problema.. am dus-o si la un service dar la aia n-a facut "figura" asta.. :-@.. Multumesc.
Comment
Comment