Scoate Fum Negru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scoate Fum Negru

Salutare! am schimbat blocur motor pistoane noi segmenti cuzineti turbo nou si scoate un fum negru. ce credeti ca e de facut? miroase si foarte ciudat ca si cand nu arde motorina. Masina merge oki trage dar socate un fum groaznic

EGR+traseele respective si injectoarele. de curatat.

Comment

ulei consuma?

Comment

Daca consuma ulei trebuia sa scoata fum albastru, asta in cazul ca uleiul este nou si nu e negru tuci.Fumul negru e din injectie, prea multa motorina sau turbo nu functioneaza corespunzator + ce a spus meggeo82.

Comment

cati km ai cu ea? ai umblat la injectoare ?

Comment

tot la fel face si a mea in legatura cu fumu negru ma gandeam sa cumpar solutie de curatat injectoarele dar nu stiu ce sa fac ca unii zic ca e bn altii zic ca strig injectoarele

Comment

egr de curatat si apoi mers cu masina 3-4km in cu turatir mai mare(mers cu o treapta inmferioara).

Comment

In primul rand trebuie curatat egr'ul car in mod sigur are foarte multe depuneri pe clapeta si aceasta nu mai inchide si deschide cum trebuie. Apoi depinde daca
                problema e mai grava la egr probabil catalizatorul trebuie ori anulat ori schimbat(destul de scump) Iar apoi te gandesti si la o curatare a injectoarelor, in special la partea cu pulverizatorul(duza injectorului). Dupa aceste operatiuni iar trebui de asemena si un drum mai turat la 3500/4000 rpm cu viteza a -4-a,cel mult.

Comment

tot la fel face si a mea in legatura cu fumu negru
                  probabl te referi la aspectul acesta:
                  Masina merge oki trage dar socate un fum groaznic
                  .
                  daca e asa, atunci EGR+traseele respective de curatat.in conditiile in care iti functioneaza turbina!!! e mai simplu, nu umbli la injectie, dupa care o sa stii care a fost cauza fumului sau care este. adica ramin injectoarele. dar oricit de proaste ar fi injectoarele, nu s-ar produce acel "fum groaznic", s-ar incadra mai bine la expresia: "da cu fum cind o calc". deci, ramin tot la partea de aer insuficient.

Comment

nu am EGR pe ia,plus ca turbina am schimbato acum 6 luni nou nouta

Comment

Cum? Ai anulat egr-ul? Cu blind probabil... Parca merge la euro 3. La celelalte doar din soft. Oricum, pune testerul pe ea si vezi ce zice. Ca o solutie, sa vezi daca e din turbina, da-i vreo 3 spire la wastegate si vezi cum e. Posibil sa ai vreun furtun desfacut sau spart. Vezi ce zice testerul... Doamne ajuta...

Comment

da este euro 3..o sa pun testeru pe ia sa vad ce are ca nu bag motorina de locomotiva ,numai din petrom alimentez

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google