Bloc Lumini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bloc Lumini

Scriu dupa ce am rezovat problema ca poate ajut pe altii in situatia mea.Am ramas fara semnalizare stanga si am fost la un service diagnostic alt bloc de lumini si am fost sa iau un bloc 110 lei ieftin.Dupa aproape 2 ore de astepare iese mecanicul nu e prea bun noul bloc cand revine volanul nu stinge semnalizare.A doua zi i-l schimb cu altul de 130 de lei dar i-l schimb eu cu un prieten priceput acelasi belea.A treia zi la comanda unul de Valeo by Renault 430 de lei setul adica si maneta de stergatoare cu blocul ei.Ce sa fac comanda e comanda dau banul i-l pun merge aproape bine, dar am un mic bai ca are doar un buton pt proiectoare dar nu am mai avut nervi sa i-l schimb ca probabil era si vreo 600.

Sa inteleg ca ai avut o problema minora, ai cheltuit 670 lei, si tot nu a iesit cum vroiai. Scuza-ma ca iti zic, dar nu mi se pare o mare realizare si nu vad de ce s-ar lua altii dupa tine.

PS: Incearca sa folosesti semne de punctuatie pentru ca am citit de 3 ori postul tau pentru a-mi da seama in totalitate ce ai vrut sa spui.

Comment

am citit de 3 ori postul si nu am inteles decat 2 lucruri si anume ai avut problema cu blocul de lumini si ai spart (ca sa nu spun altfel) 670 de lei

Comment

Inainte sa cumperi blocul de lumini trebua sa verifici si suportul deoarece sunt 2 modele: unul cu tumburucul pentru revenirea semnalului lai scurt ce duce la nefunctionarea corecta a semnalizarii, adica nu o sa se decupleze singura si unul cu tumburucul mai lung care o sa faca un sunet oribil in momentul in care virezi.

Comment

Trebuia sa lansezi o intrebare pe aici inainte de investitie. Eu am o regula: atunci cand apare o masina noua in familie imi fac cont pe forumul dedicat marcii respective. Cand am nelamuriri intreb pe forum. Puteai iesi mai ieftin cautand cu rabdare pe la baietii cu dezmembrate.

Comment

Reparatia a costat 430 lei fiindca am tot schimbat piesele la acelasi magazin, iar referitor la lecturarea formurilor fac asta de cand am masina de 6 ani pe ambele forumuri dar mi-a scapat problema cu blocul de lumini si m-a prins nepregatit teoretic si mai ales in criza de timp fiind genul care e mort fara masina , asa ca am apelat la un service unde i-i cunosteam si m-au lasat sa aduc eu piesa, dar cum va spuneam am sperat sa fac treaba cit mai ieftin si rapid , in schimb am facut ceva drumuri si tot nu am scapat prea ieftin.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google