A "descoperit" Cineva Care Este Nivelul Noxelor ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A "descoperit" Cineva Care Este Nivelul Noxelor ?

Am un Logan 1,5 din 2006, E3 desigur si nu am gasit nicaieri prin CIV specificat nivelul emisiilor de noxe.
    Undeva, tot pe forum, am vazut colegi care spuneau ca trebuie masurat acest nivel la RAR si cineva chiar a mers si a platit pentru asta...
    Cred ca producatorul, Renault, ar trebui sa declare pentru orice tip de motor de-al lor valoarea noxelor, doar e E3 ...adica se incadreaza in niste norme.
    Varianta de a duce masina la RAR (timp pierdut, bani pierduti - 50 de RON, nervi uzati la cozi) mi se pare o bataie de joc in plus.
    Ce ziceti ?

La Euro3 nivelul noxelor este de 128 g/km.
    Am informatia asta de pe siteul Dacia de cand mi-am luat eu masina.
    sigpic

Comment

pe mine m-au prins dupa ce am facut identificarea la masina dupa ce am terminat leasingul mi-au mai luat vreo 50 de lei in plus parca sa-mi treaca nivelul noxelor in carte

Comment

1.6 8v, E5 : Co2: 155g/km
        Last edited by Roco; 21 February 2013, 17:07.

Comment

CO2 nu e tot aia cu "noxe". Si emisia aia e si functie de nivelul de echipare, nu doar de motor.
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Nu stiu daca ai dreptate, acum 3 ani cand am inmatriculat o masina adusa din Franta, nu m-a intrebat nici R.A.R.-ul si nici finantele ce nivel de echipare este masina si asta i-a interesat cand au calculat taxa si filtrul de polen (masina era 1.9 tdi, skoda ), si nu vad cum ar putea influenta nivelul de echipare noxele, poate imi explici, ca pe mine ma depaseste .

Comment

Ok. Colegul nostru @florin.fanatik ne-a pus la dispozitie informatii despre motoarele de pe Logan care indeplinesc norma de poluare Euro3. Informatii aici.
              Drept urmare, inchidem.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google