Lipsa Putere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lipsa Putere

dupa ce am segmentat motorul am observat ca nu mai trage masina.am curatat egr-ul si degeaba.a mai trecut cineva prin problema asta ?

Cati km au facut decand ai facut segmentarea ? Oricum trebuie sa faci un anumit numar de km pentru ca acesta sa functioneze la capacitate. Ai fost la o diagnoza dupa segmentare sa vezi daca turbo merge in parametrii ?

Comment

am facut decat 15 km ... pana sa segmentez motorul turbo tragea fff bine. Acum se aude acel fluierat usor dar nu trage ... in seara asta o sa fac cu ea un drum de 200 de km iar maine o sa merg si la test cu ea

Comment

la cati km l-ai segmentat?

Comment

260.000 km ... cica majoritatea in jurul la 300.000 trebuiesc segmentate ... la mine erau praf segmentii, cand ii scotea se spargeau.Imi consuma 1l de ulei la 200 km.

Comment

Verifica tubulatura turbinei. Ceva nu e strans sau vreo garnitura neasezata la locul ei.
            Deci pana la urma l-ai segmentat (si eu am trecut prin faza asta, am 30000 de km de la reparatie). Cat a fost toata afacerea?

Comment

Piesele au costat 775 lei (segmenti, garnitura chiulasa, ulei, antigel, filtru ulei, pasta , kit distributie) si manopera 250 lei
              Am fost azi la reprezentanta Dacia din Targoviste si am bagat-o pe test ... rezultat : turbosuflanta defecta. Am gasit la cineva din Bucuresti turbo reconditionat + turbo vechi la schimb 1000 de lei cu garantie 1 an.

Comment

Am pus turbo nou si degeaba .... am curatat egr + tubulatura si tot nu trage. A mai patit cineva asa ceva ?

Comment

Tind sa cred ca testul ala la reprezentanta a fost facut de "Dorel", si probabil turbina ta veche avand ceva uzura si nelucrand in parametri ti-au aruncat mingea la fileu sec "turbo defect" cand poate ea mai ducea niste km asa. Bani dati aiurea...acu macar sa iti recupezeri banii pe asta inlocuita.

Comment

Rodajul la segmentare e mai lung decat la o schimbare de set. Segmentii trebuie sa se pasuiasca pe cilindrul deja cu anumite uzuri (poate usoara ovalizare). Cand am segmentat Dacia 1300, si-a dat drumul dupa vreo 2000km. Pana atumci poate aparea si un usor consum de ulei.

Comment

Mai las-o putin si o sa vezi ca isi da drumul. esti in rodaj. Dar niciodata nu va mai trage ca inainte... Nu vreau sa te dezamagesc dar un motor odata desfacut nu mai e ce-a fost.

Comment

De ce zici asta? nu sunt tot aceleasi suruburi de pus la loc si piese?

Comment

Originally posted by Fyrestarter View Post
                          Mai las-o putin si o sa vezi ca isi da drumul. esti in rodaj. Dar niciodata nu va mai trage ca inainte... Nu vreau sa te dezamagesc dar un motor odata desfacut nu mai e ce-a fost.
                          Normal. Din moment ce avea probleme inainte de a fi desfacut e clar ca e mult mai bun acum.

Iti tragea foarte bine inainte sa o faci pentru ca motorul mergea si pe ulei iar amestecul cu ulei intotdeauna va avea o ardere mai buna.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Bine ar fii fost sa aveti voi dreptate si nu eu... Dar practica spune altfel. Am comparat cu masina unui coleg si clar e mai fasneata a lui. Sa faca si initiatorul topicului o proba si sa ne spuna, ca asa dupa povesti... Ne contram pana de craciun...

Comment

) crede-ma ca stiu cum trebuie sa mearga o panarama din asta de dci.A mea nu trage deloc, zici ca nu am turbo. Sunt sigur ca nu e turbina de vina pt ca asta pe care o am pe masina e a treia.Am dat si degeaba banii pe ea din cauza reprezentantei Dacia din Targoviste

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google