dupa ce am segmentat motorul am observat ca nu mai trage masina.am curatat egr-ul si degeaba.a mai trecut cineva prin problema asta ?
Lipsa Putere
Collapse
X
-
Piesele au costat 775 lei (segmenti, garnitura chiulasa, ulei, antigel, filtru ulei, pasta , kit distributie) si manopera 250 lei
Am fost azi la reprezentanta Dacia din Targoviste si am bagat-o pe test ... rezultat : turbosuflanta defecta. Am gasit la cineva din Bucuresti turbo reconditionat + turbo vechi la schimb 1000 de lei cu garantie 1 an.
Comment
-
Tind sa cred ca testul ala la reprezentanta a fost facut de "Dorel", si probabil turbina ta veche avand ceva uzura si nelucrand in parametri ti-au aruncat mingea la fileu sec "turbo defect" cand poate ea mai ducea niste km asa. Bani dati aiurea...acu macar sa iti recupezeri banii pe asta inlocuita.
Comment
-
Rodajul la segmentare e mai lung decat la o schimbare de set. Segmentii trebuie sa se pasuiasca pe cilindrul deja cu anumite uzuri (poate usoara ovalizare). Cand am segmentat Dacia 1300, si-a dat drumul dupa vreo 2000km. Pana atumci poate aparea si un usor consum de ulei.
Comment
-
Originally posted by Fyrestarter View PostMai las-o putin si o sa vezi ca isi da drumul. esti in rodaj. Dar niciodata nu va mai trage ca inainte... Nu vreau sa te dezamagesc dar un motor odata desfacut nu mai e ce-a fost.
Iti tragea foarte bine inainte sa o faci pentru ca motorul mergea si pe ulei iar amestecul cu ulei intotdeauna va avea o ardere mai buna.
Comment
Comment