Lipsa Putere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Macar ai turbo nou
    50.000km nu mai ai treaba acolo.
    Schimba si tu filtrul de motorina, de aer, verifica injectoarele, pompa de inj, compresia, pune motorina de la alt peco, toate astea nu te costa mai mult de 400RON. La cati $ ai bagat asta e nimica toata.
    Desi pare banal ce spun dar vezi si etrierii si sabotii sa nu iti ramana blocati.

Comment

) in nici un caz nu aveau cum sa fie etrierii blocati ... am depistat problema .... mecanicul care mi-a facut motorul a avut grija sa-mi strice pulverizatoarele de la 3 injectoare atunci cand mi-a curatat chiulasa.

Comment

Injectoarele nu au fost demontate de pe motor cand s'a umblat la chiuloasa ?

Comment

A pus chiulasa pe varful injectoarelor... Doamne ce mai idioti...

Comment

din cauza mecanicului am cumparat turbo ... sincer acum sunt multumit ca am reusit sa o fac ... imi sta masina de 8 zile pe dreapta (e taxiu)

Comment

Cu consumul ai rezolvat?

Comment

De consumat imi consuma mai putin ... iti pot spune exact sambata ca trebuie sa le desfac iar injectoarele ca nu imi place cum merg si imi da putin fum ... acum imi ia 6.5 pe oras ..si 4.5 in afara ... asa scria azi pe CB

Comment

Originally posted by lord_wader View Post
                  Tind sa cred ca testul ala la reprezentanta a fost facut de "Dorel", si probabil turbina ta veche avand ceva uzura si nelucrand in parametri ti-au aruncat mingea la fileu sec "turbo defect" cand poate ea mai ducea niste km asa. Bani dati aiurea...acu macar sa iti recupezeri banii pe asta inlocuita.
                  Vezi sa nu fie din aia care mi-au zis si mie ca e pompa de injectie defecta !!!

Comment

cam ala e consumul... Cand au zis aia ca trebuie inlocuita turbina le-ai spus de fluieratul de l-ai avut inainte? Ma gandesc sa nu fi crezut mecanicosii ca de acolo ti-i se trage lipsa de putere...

Comment

au vazut ei pe tester ca nu imi trage turbina ... parca ii vad si acum ce aere de profesionisti aveau.M-am convins si de reprezentantele astea, sunt degeaba.

Comment

Nu toate, si nu toti sunt Dorei. Insa la desfacut/inlocuit/revizii se pricep cel mai bine, decat sa lasi masina pe mana unuia care nici nu a mai umblat mai bine la Dorel.

Comment

ROMANIA => DOREL => professionalism si competente zero

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google