Logan Laureat Diesel Pentru Piese

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Laureat Diesel Pentru Piese

Salutare,

Am Logan Laureat diesel, model 2006, 65cp. As vrea sa ovand dar avand in vedere timbrul nush cat as mai putea lua pe ea. M-am gandit sa-l dau pentru piese. Are cineva idee cat as lua pe ea ?

are aer, calculator, airbag sofer si pasager, geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite. masina functioneaza perfect.

Multumesc,

nu cred ca merita...
    MY CLA

Comment

poti lua destul daca vinzi "kit complet" de AC, servodirectia electrica, aibagurile (la cei cu masini lovite), apoi pe piese. nu stiu daca esti mai avantajat, fiindca vei scapa greu de unele repere. dar e mai simplu decat s-o vinzi intreaga, din cauza taxei

Comment

Mai bine nu o vinzi,bagii ceva bani ,ii faci un tunning ext
        +int si o sa vezi ce o sa iti placa
        http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Originally posted by razvanamza View Post
          poti lua destul daca vinzi "kit complet" de AC, servodirectia electrica, aibagurile (la cei cu masini lovite), apoi pe piese. nu stiu daca esti mai avantajat, fiindca vei scapa greu de unele repere. dar e mai simplu decat s-o vinzi intreaga, din cauza taxei
          Pai ma gandesc ca pretul intreaga dar la o firma de dezmembrari se apropie de pretul pietei. O dau special pentru a fi dezmembrata ca sa nu se mai plateasca taxa de timbru. Eu vreau sa iau pe ea 12.500 RON. Da cineva pe ea atat? Poate sunt si oameni care se ocupa cu din astea pe forum.

Originally posted by danielriz View Post
          Mai bine nu o vinzi,bagii ceva bani ,ii faci un tunning ext
          +int si o sa vezi ce o sa iti placa
          Nu e problema ca nu-mi place asa cum e ci doar imi trebuie banii pentru alte investitii. Nu vreau alta masina pentru un timp.
          Last edited by Ursone; 3 March 2013, 20:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

vreo 2000 euro maxim , acum depinde de cum arata si km pe care ai are , asta in situatia in care o vinzi intreaga , cel putin atat am vazut eu oferta pe un logan tot 2006 cu 65 cp cu km " virgini " neprihaniti si fara a se umbla la motor totul original .era sa uit acea masina nu are aer conditionat doar servodirectie .
            Last edited by tirum76; 3 March 2013, 20:51.

Comment

12500 inseamna cam 3000 euro,chiar daca nu era taxa,tot era mare pretul,cred eu ,in concluzie imi sustin opinia si te sfatuiesc sa o faci ptr tine,pana la urma de ce o vinzi ?

Comment

Sa zic sincer eu nu as da-o dar anul trecut mi-am luat apartament cu prima casa, m-am apucat de renovat si acum am cam ramas fara bani. Cu banii de pe ea puneam centrala si ceva electrocasnice prin bucatarie si ceva mobila basic, cat sa ma pot muta. Deja a trecut un an si alta sursa de venit nu prea mai am.
                Dupa de 4 ani insurat si stat cu parintii intr-un ap. cu 2 camere crede-ma ca trebuie facut ceva si mutat ca asa nu mai merge treaba....
                Last edited by 77sky; 4 March 2013, 09:13.

Comment

Nu e mai simplu sa o vinzi direct la dezmembrari?
                  MY CLA

Comment

Originally posted by Ursone View Post
                    Sa zic sincer eu nu as da-o dar anul trecut mi-am luat apartament cu prima casa, m-am apucat de renovat si acum am cam ramas fara bani. Cu banii de pe ea puneam centrala si ceva electrocasnice prin bucatarie si ceva mobila basic, cat sa ma pot muta. Deja a trecut un an si alta sursa de venit nu prea mai am.
                    Dupa de 4 ani insurat si stat cu parintii intr-un ap. cu 2 camere crede-ma ca trebuie facut ceva si mutat ca asa nu mai merge treaba....
                    Ai dreaptate in privinta asta si eu am facut ceva eforturi cand m-am insurat ptr a locui singuri ....cel mai bine este asa cum zici u,mult bafta iti doresc

Comment

Pai la dezmembrari as da-o si eu dar nu stiu cat as lua pe ea. ma gandeam ca poate stie cineva pe forum cam cat ar fi una la dezmembrari....

Comment

Nu lucrez la firma de dezmembrari dar din cate am auzit undeva intre 1200-1500 euro depinde si de cum stii negocia.
                        Totusi poti sa o pui de vanzare si daca o vrea cineva mergi la un notar si faceti un contract de comodat pe masina.
                        Daca ala nu plateste impozitul tu mergi le arati contractul de comodat si sa mearga ei sa puna semestru pe masina.

Comment

Ti-am lasat un PM

Comment

Salut uite hai ca te ajut eu cu preturi daca o vinzi pt piese eu am cumparat numai diesel pentru dezmembrat si am dat pe renault megane 1.5 dci 2006 nelovit 1400E si pe altul din 2008 lovit pe spate cu air-bag-urile nesarite 1000E eu cand am cumparat masinile am fost cu testerul canclip si am vazut parametrajul de functionare al motorului si toate datele tehnice si in functie de aceste date am zis un pret oricum mai mult de 1700Ecu indulgenta nu iei pe ea
                            Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti

Comment

cati km are masina ?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google