If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut fratilor,
scuze ca incep un thread nou, dar nu ma descurc altfel. am un dci de 65 cp, cu mazga neagra pe langa 2 injectoare, recomandati-mi va rog un meserias in braila sau galati la care sa merg si care sa se si priceapa.
multumesc mult
Colegul meggeo82 a scris despre asta. Daca puneai un titlul mai sugestiv era f. bine, asa e posibil sa se inchida acest subiect pe motiv ca mai exista si altele in care se discuta despre injectoare.
Eu am patit asa ceva, cred ca si altii. Dar fiindca subiectul de mai sus avea alta tema, nu am mai scris cum am rezolvat pt. ca as fi fost offtopic.
Rezolvarea e usoara, se curata "smoala" si se pune alta saiba la injector, sau dupa caz si acele cleme. Pe mine m-a costat 20RON la un service de injectoare din Iasi. In Galalti pot sa iti recomand cu incredere(te rezolva garantat) Duplecs SRL, un service la care mi-am reparat eu primul injector, baietii erau profesionisti dar trebuie putin motivati....
Asta e adresa:STR. KOGĂLNICEANU MIHAIL NR. 18 GALATI, au la et. 1 o firma de taxi, pt. mai multe detalii da search pe google.
Buza langa fabrica de bere pe varianta.Mare atentie cu repararea injectoarelor,toti se baga sa faca asta.La buzau am vazut ca stau pe bancul de proba o ora jumatate sa vada cum se comporta.Este vorba despre debitul de motorina...ai grija sa nu te trezesti cu pistonul topit de la o inginerie de genul asta facuta intre blocuri
Pentru lamuriri acceseaza http://www.endordiesel.ro/ .
Ai grija la filtrul de motorina,nu monta altele decat cele delfi....multi au pus MAN si acum regreta,este vorba despre retinerea micro particolelor!
Probabil injectoarele omului sunt bune, tot ce or sa le faca e sa le demonteze, sa curete si sa puna alte saibe. Nu-i cazul sa te alarmezi asa de tare ca nu umbla la ele, scapa doar motorina pe la saiba aia De asta i-am sugerat sa citeaza ce a scris meggeo82.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment