Salutare am un logan 1.5 dci euro 3 am facut acum 2 zile un drum bucuresti constanta cand am plecat din bucuresti pana in constanta totul ok cand am plecat din constanta la pod la taxare la cernavoda cand am plecat am inceput sa aud un sunet urat cand acceleram ca si cum "SAR RUPE CEVA SI UN FLUIER" am fost cu ia la mecanic si a zis ca e turbina dar nu curge ulei nu scoate fum.
Probleme Turbina Logan 1.5 Dci
Collapse
X
-
-
Originally posted by mustafa12 View Postsi am mai observat ceva acum am ridicat capota si am si urme de ulei pe la evacoare cred daca vreti va fac si o poza multumesc credeti ca e turbina cum a spus mecanicu ???
Comment
-
Nu are nimic daca baga nitel ulei pe admisie, ba din contra se simte ca motorul are ceva mai multa viata in el. Problema mare intr-un astfel de caz este ca trebuie sa urmaresti nivelul la ulei, ca poti avea surpriza sa iti traga tot uleiul din motor. Este boala veche la turbinele de Renault, Dacia 1.5, se prajesc simeringurile repede la ele.sigpic
Comment
-
Vezi ca se gaseste kit garnituri de reparat turbine.
Originally posted by edee View Postpana la urma la 6 lei litru de motorina mai bine mergi pe ulei se infige mai tare nu? hahaha e mai nasol cand o sa-ti sara pistoanele prin capota din cauza asta dar nu-i nimic si asta se reparasigpic
Comment
Comment