Explozie Cauciuc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Explozie Cauciuc

ieri ma deplasam cu viteza de 160 km/h pe autostrada in bulgaria , la un momentdat viteza a scazut la 140 brusc dupa care cauciucul a explodat pur si simplu ca la formula 1 ,s-a lasat cu fum cu scantei ca am ramas doar pe janta , dar voiam sa va intreb exista posibilitatea ca pneul sa expodeze ca e umflat prea tare ? sau pur si simplu ca a fost kormoran si e varza la viteze peste 120 sau ca am luat un cui ceva?

m-am speriat putin

De regula, anvelopa explodeaza pentru ca nu are presiune suficienta. Cand ai verificat ultima data presiunea rotilor?
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Salut.
      Cauzele pot fi multiple.Uite aici.
      Sau.....dupa parerea mea.
      -presiune mare/mica
      -cauciuc deteriorat
      -cauciucul sa fie resapat(ceea ce nu cred in cazul tau)
      -taietura in cauciuc
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

Sa mergi cu 160 la ora cu gume kormoran vechi de 5 ani e o treaba.
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Defect de fabrica sau era terminat de la vreo groapa "adevarata".
          Nu poti sa ai asteptari mari de la produsele low cost.
          Ce varsta aveau?

Comment

dupa 5 ani am dat kormoranele pe degeaba(60.000 aveau).aratau bine,mai aveau carne dar nici pe degeaba nu au vrut sa le ia la vulcanizare.deci se stie ce calitative sunt. tocmai de aceea le-am schimbat,mi-e frica de explozie.
            P.S.chiar daca dai 300 lei pe un cauciuc de calitate eu zic ca merita.

Comment

Orice anvelopa este supusa in permanenta unui risc de explozie, in special pe autostrada. Factorii de genul - vechime, presiune, vicii ascunse, carosabil, temperatura, etc, sunt variabile ce duc la o posibila explozie, deci e cam greu sa-ti dai seama cu siguranta care a fost problema reala.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Unde ai avut cauciucu ? fata - spate? ma mir ca la 120 km/h nu s-a dus stanga,dreapta...Doamne Fereste..
                Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

Cred ca pe spate ia explodat,asa am patit si eu acuma 5 ani,mergand noaptea nu am vazut o sticla de bere si am calcato,la mine cand mi-a explodat cauciucul a sarit putin masina in sus de spate nu aveam mult vreo 70 ora.

Comment

da pe stanga spate a explodat , dar s-a distrus efectiv am ramas doar pe janta , s-au speriat oamenii la vulcanizare cand m-am dus cu janta cu fasii de cauciuc pe ea , aveau revelatii despre cum a putut sa se intample asta )
                    mie nu mi-a sarit de fund dar de la 160 a cazut brusc la 140 si a mai mers putin asa pana a explodat nu inteleg de ce

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                      Orice anvelopa este supusa in permanenta unui risc de explozie, in special pe autostrada. Factorii de genul - vechime, presiune, vicii ascunse, carosabil, temperatura, etc, sunt variabile ce duc la o posibila explozie, deci e cam greu sa-ti dai seama cu siguranta care a fost problema reala.
                      Mai ales daca e Kormoran,debica.La sistemul de franare si anvelope nu te zgarcesti,e vorba de viata ta si a altora.
                      "light up the darkness" Bob Marley

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google