If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut baieti! Am si eu o problema la masina,am.schimbat de curand turbina ,iar aceasta turbina are capetele de prindere de logan ,iar interiorul de vw . Problema este ca pana la 3000 de ture nu trage ,iar de acolo trage si scoate fum pana la 3000 dupa nu,daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc anticipat!
Last edited by xtremeady; 18 September 2013, 22:46.
eu cred ca-i prea mare asta si gazele de evacuare au debit prea mic ca sa intre turbina inainte de 3000 ture. e normal sa-ti scoata fum ca locomotiva. nu cred ca se poate regla.
cat e de mare turbina ? e vizibil mai mare decat cea de logan ? cand trage, trage mai tare ca inainte sau doar fumega?
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Vizibil e mai mare,de tras trage mai bine si nu fumega din acel moment.Am fost astazi sa se uite cineva si mi-a zis ca ,cand intra turbina are 2 bari si ca e foarte mult.
in cazul asta curata egr
nu-i da prea tare in gura ca risti sa bubui ceva pe acolo cu presiunea aia foarte mare, 2.0 fata de 1.3 sau maxim 1.5 cat tre sa faca una stock
probabil 2 bar are cu tot cu atmosferic , ca daca facea 2 bar peste intra deja in avarie masina la 1.5 , deci probabil e ok.Teoretic pe diagnoza asa iti arata , atmosferic + presiunea facuta de turbo...
Daca merge bine si fumega doar cand dai in ea , e ok ...acum depinde cat de tare fumega pana la 3000...
Daca nu e din EGR , probabil trebuie modificat un pic din soft,pentru ca ai prea multa motorina pe turele de jos , in ideea in care turbina veche deja facea presiune mare in ture jos si de acolo motorina multa care nu se arde...
Vezi totusi si cu alt EGR ...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment