Pareri 1.5dci

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pareri 1.5dci

Salutare, ma numesc Andrei si am nevoie de parerile voastre va rog.
    Ideea este in felul urmator, am ocazia daca pot sa-i spun asa sa achizitionez un Logan 1,5 dci din 2005 la pretul de 9.000 ron.. M-am uitat in mare aici pe forum si au ceva probleme din cate vad...Propietarul spune ca a avut probleme acum 20.000 km cu 2 injectoare acestea fiind schimbate (masina in prezent are 170.xxx km) astept parerile voastre acum, merita suma asta? cum as putea preveni sa nu am alte probleme cu injectoarele s.a.m.d. ? imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie si va rog sa mutati topicul acolo unde ii este locul!

Stai cuminte, o sa iti zica toti.
    Deci pe bune, nu fi fraier.
    Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

La kilometrii astia si eu spun tot asa(desi eu as mai lua odata logan sh chiar si cu probleme la injectoare pt. ca se repara usor si ieftin). Insa, Andrei, uiti cel mai important aspect: nu ai cum sa inmatriculezi masina respectiva pe numele tau cu suma aia. Adica mai trebuie sa dai vreo 1500E ca sa platesti taxa lu' Peste daca vrei masina pe numele tau. Chiar daca masina arata beton si avea 50.000km tot te loveai de taxa.

Comment

ia un benzinar 1.4-1.6, lasa prostiile de dci-uri
        ​​​​​​

Comment

lord_wader, am specificat anul, masina este la al 2-lea propietar si a fost inmatriculata in 2011 (cand a fost achizitionata de al 2-lea el am inteles ca a platit taxa) si ar mai fi varianta sa fac procura si sa merg pe numerele propietarului actual.. Pe mine ma intereseaza insa mai mult motorul probleme s.a.m.d... si inca o chestie, la ce te referi ca se repara ieftin problema cu injectoarele? ca din cate am vazut preturi in mare sub 1800ron nu te apropii de 4 injectoare noi.. Exclud variantele pe benzina deoarece ma uit de masina pentru naveta..Iar de ideea cu gpl.. Nu stiu ce sa zic..Acum am masina de naveta un Golf 2 1.6 td...

Comment

Daca vrei depresii, frustrari, angoasa, go for it!

Comment

Si eu zic sa nu o iei. Mai bine mai pui ceva banuti si iei una dupa 2007.
              sigpic

Comment

ptr necunoscatori, glumele de motoare diesel de pe logan = probleme
                nu compara tu golf 2 1,6td cu 1,5dci de pe logan ca e ani lumina distanta intre ele. Motoarele de golf sunt foarte fiabile
                mai bine iei un 1,4 benzina si mergi cu ea pe benzina
                exclus sa pui gpl ... investesti mult si dupa aia iti dai singur pumni in cap ca incep sa apara tot soiul de probleme
                cauta un 1.4-1.6 benzina primul propietar si vezi sa fie cat de cat ingrijita masina eventual si cu km putini si aia e
                ​​​​​​

Comment

Daca masina arata bine, merge bine acum si stii ca in viitor vei putea investi in ea pana la 3-4000 de lei pe injectoare + pompa de inalta respectiv turbina atunci cand vor ceda, poti sa o cumperi. Eventual, incearca sa mai tragi de pretul de achizitie in jos catre 7500 de lei ca sa iti acoperi o parte din eventuala investitie viitoare.

Comment

deci ia benzina nu diesel.

reparat injectoare diesel bucata 800 lei cu garantie 1 an
                    pompa injectie corp 600 lei
                    pompa inalte 3000 lei

Si dupa ce repari daca va cadea, dupa noroc dar diselu logan probleme mari va face span pompa de injectie din cauza apei din motorina si iti va umple injectoarele si o vei lua de la capat

ps :Cauta un mos care are un logan 2007 si om te faci ca bosorogi au grija de masini ca de copi lor numai bn si ia o decizie corecta
                    sigpicPreturi decente va asteptam pe la Garajul lui Sobolanu
                    evacuari inox
                    0720542118 0766964690 strada Soimus nr100 buc sec 4

Comment

Nu uitati ca loganurile fabricate pana in iunie 2006 mai au probleme si cu rugina.
                      sigpic

Comment

Mda, m-am lamurit ce sa mai) multumesc pentru pareri.. Leo, n-am comparat Golful cu Logan, am spus doar ce folosesc acum, insa dupa reactiile date, ma las pagubas, mai fac o mica investitie in Golf si termin balciu`, pentru naveta nu ma incumet sa iau 1,4 sau vreo varianta pe benzina, deoarece ideea la naveta pana la urma este ca masina sa consume cat mai putin si costuri cat mai mici.. Sa ma corecteze cineva daca gresesc..Sobolanu, nu sunt chitit sa iau Logan diesel, am pus o intrebare deoarece este masina unei cunostiinte ce este de buna credinta si ma gandeam ca n-ar fi o idee prea rea sa schimb masina de naveta..

Comment

O pui pe GPL si oricum iesi la costuri mai mici decat cu diesel
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by MihaiiahiM View Post
                            Nu uitati ca loganurile fabricate pana in iunie 2006 mai au probleme si cu rugina.
                            TOATE au probleme cu rugina. Si cele dupa 2007.

Comment

Toate masinile ruginesc in timp, fie ele Dacia, Ford, BMW, Mercedes... . Ai dreptate.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google