If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
daca te ajuta cu ceva eu am unul la firma cu 140000km tot din 2006,intretinuta corect, cu piese aftermarket in general, ulei schimbat la 10000km ,omorata prin oras.
merge perfect fara defectiuni la motor sau anexe.
in schimb probleme cu rugina(alba la culoare).
omu a gasit logan diesel super intretinut la 1500 de euro si se gandeste sa faca pasul inapoi )) mi se pare ca orice comentariu e de prisos
daca are ac , il cumpar eu maine , lasa mi un nr de telefon al prietenului tau , vorbesc foarte serios , ms
La 1500 eur am gasit doar twingo din 2006 neinmatriculat (si se pare ca si troznit). Daca are AC si merge bine si ai dubii, ma inscriu si eu. Pune niste poze cu masina.
se mai aude ceva de loganul ala? il mai vinde prietenul tau ? l ai cumparat tu?
sunt foarte interesat
salut ! oferta e valabila abia la sfarsitul lunii mai , atunci va avea si toti banii pt. un DUSTER. iar eu , ma informez despre acest logan diesel cu ajutor de la voi si va multumesc pt. sfaturi . personal ,sunt 90 % decis sa il cumpar ,cele 10 % lipsa sunt la feciorul meu....
Daca e sa merite sa cumperi Logan, doar SH se merita. Dai 2000 de euro si ai masina de birjarit, sau dai 5000 de euro si ai Logan full aproape nou.
Cine il cumpara nou, e fix alegerea lui si are bani de risipit pentru nimic deosebit.
va salut ,d-lor ! am cumparat loganul cu 2000 euro pana la urma,nu 1500 ! in schimb am 2 seturi de cauciucuri Dunlop +jante , vara /iarna cumparate de proprietar in 2013 (sunt inca in garantie) iar masina e in excelenta stare ! mai sunt mici zgarieturi din parcari ,dar , pe ansamblu e OK ! singurul nemultumit e baiatul meu....fitos...va multumesc pentru sfaturile voastre si sa auzim numai de bine ! cu stima !!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment