Am un Logan 1.5 dci care are 26.000 km la bord, merge f bine consumul este bun, merg f mult in oras cu el, motorul trage f bine dar la un moment dat cand se incalzeste, la ralanti motorul incepe sa mearga sacadat lucru care ma scoate din minti;am fost la doua testere, iar rezultatele au fost la fel "nici o defectiune".Va rog un sfat sau o parere.
Daca Ma Poate Ajuta Cineva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Senzorul de turatie trebuie curatat.
Comment
-
Langa cutia de viteze, inspre motor.
Comment
-
Am pus o poza cu senzorul de turatie sper sa te poata ajuta. BaftaAttached FilesLast edited by alex86; 27 August 2008, 12:28.
Comment
-
Daca spui ca mergi mult in oras cu el, eu spun sa-l scoti la o tura de ''forta'' afara.
Baga motorina buna (eventual - chiar e bun un aditiv de curatare injectoare).
I-al un pic la forja, tureaza-l in 3500-4000, mergi constant cu 3000-3500 rot/min (tr III spre exemplu).
E o proba care nu face nimic rau la motor, din contra.
Macar elimini o cauza.
Comment
-
Tocmai mi-am terminat concediul acum o saptamana; am facut 1700 km in afara si credema am mers pe autostrada si cu 170 km/h iar viteza medie cred ca a fost cam 130 km/h si am bagat motorina efix rompetrol + aditiv pt curatarea injectoarelor si tot degeaba. Oricum multumesc pt parere Octavian.
Comment
-
Mai te si miri de ce merge prost masina.
Pai motorina Efix are numai aditivi care nu fac bine injectoarelor si sistemului de injectie, iar aditivul pe care l-ai bagt in motor poate sa agraveze problema, pentru ca nu e bun.
Comment
-
La cate reclamatii ca masina se comporta ciudat am auzit, si de fiecare data era vorba de motorina Efix, m-am saturat.
Comment
-
Originally posted by Ilie Lucian View Postam mers pe autostrada si cu 170 km/h iar viteza medie cred ca a fost cam 130 km/htema, ideea si morala este banii
banii este fericire restu' tot e amagire
Comment
Comment