E clar ca nu asta e cauza, dar nici bine nu ii face supra-turarea continua.
Daca Ma Poate Ajuta Cineva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Andrei spune-mi te rog ce motorina sa folosesc; iar referitor la viteza de deplasare sa nu credeti ca asa merg tot timpul, am mers asa pe A2 catre mare la indemnul mecanicului care mi-a verificat-o pe tester. Nu prea stiu ce sa-i mai fac; poate sa ma duc cu ea la o reprezentanta BOSCH sa verific toata injectia(chiar daca nu este sistem bosch) poate aia ar fi mai destepti.
Comment
-
Pai foloseste orice motorina, in afara de Efix. De exemplu PetromV, MOL.
Cat despre Bosch car service, si acolo o sa-ti ia bani destui pe verificare, dar posibil sa gaseasca cauza exacta.
Comment
-
Originally posted by Ilie Lucian View PostAndrei spune-mi te rog ce motorina sa folosesc; iar referitor la viteza de deplasare sa nu credeti ca asa merg tot timpul, am mers asa pe A2 catre mare la indemnul mecanicului care mi-a verificat-o pe tester. Nu prea stiu ce sa-i mai fac; poate sa ma duc cu ea la o reprezentanta BOSCH sa verific toata injectia(chiar daca nu este sistem bosch) poate aia ar fi mai destepti.
Comment
-
incearca pe rand :
- motorina
- filtrul de motorina ( filtrul de aer de verificat daca e imbaxit)
- aditiv de motorina cu proprietati de curatat injectoarele, o sa haleasca un plin de o sa rupa, poate chiar doua, dar poate asta e problema.
Se poate sa faca vre-un injector figuri , sa se blocheze, stiu pe cineva cu clio tot 1.5 dci care a schimbat 2 injectoarele la 30000.
Lasa testul ultimul, poate nu e cazul de problema la sist de injectie.
Comment
-
Testul trebuie facut primul. Cum sa bage mai intai aditiv si dupa sa faca testul? Pai daca problema e la un injector nu mai bine e sa o vada inainte de remediere?
Comment
-
EVRICA !!! Am gasit in sfarsit care a fost problema, de altfel una foarte simpla spre norocul meu; o problema de soft la sistemul de injectie dar dupa ce am mai fost la inca 3 testere la service-uri diferite. Pur si simplu au rescris codurile de la injectoare si s-a rezolvat problema dupa ce in prealabil au verificat pe banc inject si pompa de inalta presiune care nu aveau nici o defectiune. AVIZ CELOR CARE AU ACEEASI PROBLEMA .
Comment
-
Bun de stiut! Si mie mi se pare ca se comporta putin aiurea dar il mai las putin pana la revizie. Atunci am sa insist sa imi faca si diacnoza cu toate ca am inteles ca nu prea se obisnuieste treaba asta pe la revizii. Le dau cu cartea in cap daca fac figuri.tema, ideea si morala este banii
banii este fericire restu' tot e amagire
Comment
-
Originally posted by Ilie Lucian View PostEVRICA !!! Am gasit in sfarsit care a fost problema, de altfel una foarte simpla spre norocul meu; o problema de soft la sistemul de injectie dar dupa ce am mai fost la inca 3 testere la service-uri diferite. Pur si simplu au rescris codurile de la injectoare si s-a rezolvat problema dupa ce in prealabil au verificat pe banc inject si pompa de inalta presiune care nu aveau nici o defectiune. AVIZ CELOR CARE AU ACEEASI PROBLEMA .
Comment
Comment