Am un logan 1,5 dci care are 125000km la care nu am avut probeme pana nu demult.Am gasit la o diagnoza probleme cu supapa egr si 2 injectoare decalibrate.Le-am remediat si de aici a inceput declinul. dupa o perioada relativ scurta a inceput sa scoata fum negru acest lucru fiind precedat de un tacanit ca de masina de cusut si pierdere de putere.Am revenit la service si am explicat problema.S-a verificat pompa(capul hidraulic),regulatorul,injectoarele,turbina,inject oarele,egr(care doar ce il schimbasem).Toate functioneaza foarte bine conform spuselor celor de la service.S-a concluzionat ca ar fi calculatorul cu probleme.L-am schimbat si pe acesta si rezultatul este ca masina merge la fel de prost ca atunci cand am venit la service.Conform testerului masina nu are nici o eroare pe teren scoate fum si nu are putere.
Sunt cu nervii la pamant.A mai patit cineva o asemenea simptoma si care a fost cauza de remediere.Inainte de necazul asta am schimbat si curelele de distributie si ce mai e pe acolo.Un sfat de la un cunoscator sau un patit ca mine mi-ar fi de mare ajutor.Multumesc anticipat.

Comment