Cei Mai Multi Km Facuti/vazuti Cu/la Logan DCI.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eheee...de cate probleme n-am auzit si eu la passaturi 2,0 tdi...pompa,injectoare,turbine...
    sigpic

Comment

• A mea are acum 230.000km si saptamana viitoare ma duc sa curat egr-ul si ce este pe langa el.Injectoarele,pompa,turbo nu le-am schimbat,numai revizii normale.
      Am vazut si eu masini ale colegilor cu peste 300.000km care inca merg dar cu schimb de injectoare si turbine.Cel mai mare numar de km pe care l-am auzit sa il faca un diesel fara probleme a fost de 230.000 km dupa care s-au schimbat injectoare si turbo iar eu acuma am atins aceasta limita,nu stiu cat vor mai tine dar sper...

Dovada ca un diesel tine daca ii dai ce ii trebuie este la cel care a postat pozele cu peste 300.000km.Sigur a schimbat omul aproape tot pe masina dar sa va ganditi ca din economia de combustibil si-a scos cheltuielile sigur.Majoritatea spun ca injectoarele si turbina costa dar faceti un calcul cati bani se economisesc la 200.000km...2litrii%(sa zicem ca se economisesc..)=4000litrii
      4000 litrii x 4 lei/litru(sa nu uitam ca a fost si mai ieftin combustibilul dar acum este mai scump)=16.000 lei-ce spuneti?,si-a scos oare omul investitia?i-a meritat sa isi ia diesel? Un set de injectoare noi sa fie maxim 4000 lei si un turbo vreo 4000 lei +manopere si preturi mai mari la piese dar tot cred ca iesi mai ieftin si masina trage mai bine un pic.Am condus si benzina si cu gaz,merg si alea dar sunt mai lenese si ca sa mearga bine trebuie turate iar asta inseamna consum.Eu sunt convins ca la Logan un diesel e mai bun decat un benzinar,poate sunt subiectiv dar asta e parerea mea,fiecare poate crede ce vrea....

Comment

• Aseara am facut 100 000km. Masina e din 2006, Ambition.

Am schimbat doar sonda marche-arriere, pe garantie, 3 capete de bara, 2 bucse brat dreapta, o bieleta de directie pe stanga. Atat. In rest doar reviziile la zi. Adica la 10.000.Filtre doar Bosch, Mahle, Mann, si ulei doar Castrol 5w40.

De cand am schimbat bieleta de directie pe stanga, bate ceva urat cu roata virata pe drum rau. Nu stiu ce ar putea fi, trebuie sa dau o fuga pana la un service.

Sa nu uit, motorina doar din peco, Sprint Diesel, mai nou MAXX Motion, dar e aceeasi treaba, si e remapata Stage1 de la vreo 65.000, cam asa.
        Attached Files
        Cumpar volan de Duster

Comment

• multi km fara probleme sa ai ma bucur sa aud ca sunt dci uri cu km multi si fara probleme..
          http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• stiu ca DCI-urile sunt motoare bune si fiabile cu exceptia injectoarelor care au probleme destul de mari. stiu insa un benzinar de 1,4 care a facut taxi si acum are 250.000 si merge prajitura fara vre-o interventie la motor.
            My ride

Comment

• stiu ca sunt off-topic , m-am dus cu un logan 1.4 benzina si avea 350.000 km in bord si i zic la taximetrist , suna ceva pe la directie .. la cati km are nu e de mirare
              raspuns de la el : stai linistit ca nu sunt reali,ea de fapt are vreo 550.000 km
              avea si martoru de la ulei aprins , o fii de la senzor sau poate chiar ulei scazut
              ontopic : tre sa fac poza la vreun logan taxi din oras de aici sigur este vreo unu cu km multi in urma cu cateva pagini am atasat o poza cu un logan cu 300.000 km parca
              Its just a car ...

Comment

• Logan 1,5 dci 65cp - 125.000 km nici-o problema, la motor, directie sau suspensii;
                -schimbat totul la timp;
                -schimbat 2 becuri'
                -o am de trei ani si luni

Comment

• azi fiind la spalatorie era langa mine un dci de 70 cp..taxi..avea 220.000km reali omul nu a schimbat la el nici injectoare nici turbo...dar unul injector e gata..zicea ca a alimentat numai la petrom,iar reviziile 10.000km
                  http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• 1.5 dci 85cp , an 2008 , km 63000 absolut nici o problema pe partea de injectie

Comment

• problema este simpla,eu am logan 1.5 dci de 5 ani si nu stiu daca a vazut motorina de la peco de vrea 10 ori in acest timp.n-am mers niciodata in oras sub 60 km/h cu viteze a 4-a,viteza a 5,o foloseam dupa 100km/h.in momentul cand luam motorina din tir o puneam in bidoane o duceam acasa o lasa 2-3 zile si o scoteam cu furtunul in sticle de 5-6l si-o puneam in rezorvor cu palnie cu 2 site si-un ciorap de dama.am in jur de 123000 km si n-am nici o sintoma.nu trebuie sa mergem cu ia subturata,este cea mai nociva boala care afecteaza duzele retur,la 2 luni i-am pus aditiv la un plin de firma 2+2!!!foarte bun.daca o folositi mult timp in oras trebuie turata si mai plimbata in afara orasului.....cum se spune,sa-i dam cateva tura in gusa- sa o alergam putin mai tare 130-140 km/h!!!

Comment

• 211 mii km ,din 2007.masina apartine unei cunostinte.a zis ca nu a umblat niciodata la turbo,injectoare si pompa.nu scoate fum nu are nici pe dreacu.am ramas masca.a alimentat numai de la brandurile consacrate.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• 1,5 dci, 75000 km, sistem injectie original, motorina nu din peco. Daca motorina este buna sistemele de injectie pot ajunge la 300000-400000 km fara reparatii. Ma bucur ca citesc si mesaje laudative la adresa dci-ului (si eu am tot dci).

Comment

• 112000. Inca merge . motorina de la petrom cea mai ieftina.

Comment

• oricum exista o gramada de cazuri care nu au rezistat nici 50000 km

Comment

• pai da nu in nici 50.000 pentru ca mai sunt si inconstienti care baga motorina din aia din tractor fara sita fara nimic.

eu am un dci de 65 cp din 2006 decembrie am cu ea vreo 67.000 si in afara de consumabile si 2 capete de bara nu am schimbat nimic si merge impecabil motorina am baga in general din peco petrom ,rompetrol sau omv
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google