,,acum cei de la dacia vor sa ii ia masina la 1 milion si sa ii dea alta noua,, ce vrajeala
Cei Mai Multi Km Facuti/vazuti Cu/la Logan DCI.
Collapse
X
-
Acum am vorbit cu el ,turbo la 600 de mi de km si pompa de inalta presiune a schimbat la motor,la injectoare nici nu a umblat.I-a dat in gura doar in afara si doar cu motorina de afara.Nu m-am uitat la reclame si nu vorbesc din reviste.E problema voastra daca credeti sau nu ,eu zic ce vad.Am sa revin cu poze.
Comment
-
Originally posted by florin.fanatik View PostIncearca sa-i faci niste poze... chiar sunt curios cum se prezinta la km astia.
Din ce an este masina?o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Voi chiar nu puteti sa va dati seama ca e o gogoasa IMENSA ? Nici 1 reply nu merita o asemenea afirmatie.
Da-ne si noua numele reprezentantei care i-a propus sa ii dea alta la 1 milion de km sa verificam si noi.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Clar cu schimbatul masini la 1 milion de kilometri daca o plateste.Sunt convins ca in Bucuresti sunt taxiuri care au peste 1 milion de km al lui socramio are 300 de mii in Pitesti nu achimbat nimic la motor acum zice ca trebuie sa schimbe 2 buji incandescente in rest discuri rulmentii fata un brat de pe fata bielete si bucase bara torsiune,reparat o data electromotorul si 2 baterii masina este din oct. 2006 -- 1,5 dci 60 cai.
Comment
-
poveste cu mcv-ul e adevarata ..... se va da masina in loc .. masina se prezinta bine si chiar a fost intretinuta .. revizii la fiecare 10 mii si piesele care le-a enumerat cristi asha e .... voi credeti ca numai skoda si alte marci dau masini asha .....
e un dci 1.5 85 cp . laureate 2007 an de fabricatieDon`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
Comment
-
Un mic calcul ar suna cam asa :
2007 - 2011 = 5 ani,
adica, 200.000 de kilometri / an, mai exact 16.666 km / luna, rezultat final 555km / zi ! ( aproximativ Bucuresti - Oradea, in fiecare zi, timp de 5 ani )
Teoretic posibil, practic mai greu !
P.S Tinand cont ca reviziile s-au facut la 10.000 de kilometri, asta inseamna ca acest lucru s-a intamplat la fiecare 18 zile ! ( 18 x 555 km/zi = cca 10.000km )
Comment
-
daca faci 2 drumuri de italia saptamanal iti mai suna a minciuna?Chiar nu esti obligat sa crezi ce zic.Last edited by cristi260489; 3 January 2012, 23:46.
Comment
-
sa vedem pozele si atunci mai discutam!!! si eventual niste poze cu caroseria aia spune multe! masina noua la schimb cu cazanu care 'are' acum 1 milion de km?, cred ca te-ai plictisit grav in fata monitorului . dacia deabea iti schimba piesele pe garantie si tu vii cu baliverne deastea pe aiciLast edited by slim_daddy40; 3 January 2012, 23:54.
Comment
Comment