Motoarele dci sunt pe Logan de aproximativ 3 ani, as vrea sa aflu cati kilometri au inregistrati aceste motoare si eventual probleme aparute.
Cei Mai Multi Km Facuti/vazuti Cu/la Logan DCI.
Collapse
X
-
Dieselul cu cat merge mai mult cu atat duce mai mult si functioneaza si bine.In schimb dieselul, prin natura sa constructiva, cere un cu totul alt mod de exploatare si de aceea acesta este un factor determinant in durata si modul de functionare al acestui motor.
Eu am avut diesele in exploatare(la nave) care aveau prima revizie capitala la 12.000 de ore de functionare si ganditi-va ca dupa 12ani aveau abia 3500 de ore deci cred ca se caseaza nava iar motoarele mai duc mult si bine.La navele comerciale un SKL nemtesc care functioneaza pe generator merge 6LUNI in sarcina 24 din 24 fara oprire.
@gigiman, TDI-urile au o costructie diferita la sistemul de injectie fata de dCi-uri plus ca piesele si subansamblele motoarelor sunt realizate de constructori diferiti.
Fara nici o suparare dar cei care faceti 30.000 de km in 2 ani cum vad ca se scrie pe aici, este foarte putin pentru un diesel iar in timp acest lucru va avea unele efecte nu chiar benefice.
Comment
-
Sunt off topic dar nu am gasit sa postez altundeva
Ce credeti de craioveanul care a facut 1 milion de km cu o SKODA OCTAVIA TOUR??
Credeti ca e adevarat sau facatura. http://www.primulmilion.ro/sigpic
!
Comment
-
Merg cam 25000 pe an (de asta am luat diesel),motorul e ok .
cel mai mult am vazut la un taxi,140000km intr-un an si jumatate(benzina)si 100000km la un diesel,in 9 luni.Si intr-adevar daca stii sa mergi cu masina, motorul diesel este perfect.De fapt ce-am vazut ,mai des se strica sistemul de injectie datorita combustibilului si utilizarii incorecte.
oricum dupa mine la o utilizare corecta un MOTOR dci ar tine lejer 5-600000 km,iar un benzinar 300000km. Chiar ,a facut cineva vreo segmentare ?
Comment
-
Nu (nici nu o sa vezi, se schimba motorul cu totu', prea scumpa manopera), dar am vazut injectoare schimbate la greu, din pacate e o realitate sumbra, se stie ca dupa 100-140000 km la dci e loterie cu injectoarele si mie sa-mi fie gura spurcata ca mi-am dorit mult un dci.
Comment
-
-
Originally posted by vdmihai View PostSunt off topic dar nu am gasit sa postez altundeva
Ce credeti de craioveanul care a facut 1 milion de km cu o SKODA OCTAVIA TOUR??
Credeti ca e adevarat sau facatura. http://www.primulmilion.ro/
Am stat de vorba cu un sofer de tir odata si mi-a zis ca face in jur loa 16.000 de km. lunar.
Comment
Comment