If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ADI BOCU: Ai ceva zgomote ca un ţacanit? Cred ca se aude asa cand e rece motorul, pana se incalzeşte o leacă. Nu-l forţa cand e aşa şi in 2-3 min nu ar trebui sa mai faca.
Sal, am mers cu un logan diesel 65 CP bagat pe taximetrie,120 de mii de km ,fara probleme zicea taximetristul,doar ceva bucse schimbate si reviziile la timp.
Sunt la al doilea logan 1.5 dci, primul a avut un sfarstit nefericit datorita unui indivit care a luat permisul cu un cas de branza si nu stia sa acorde prioritate(la un impact de 90 Km/h cu un Ducato de 3.5 t nu am avut nici o zgarietura, spunei interventie divina sau ca masina e bunicica), oricum in momentul accidentului aveam 86.000 km facuti intr-un an si trei luni singura defectiune a fost la roata stanga un pivot in valoare de 70 lei inclus manopera, acest fapt datoranduse craterelor din asfalt, cu al doilea logan tot dci am 19000 km facutisi inca nu au aparut probleme, cu toate ca uneori aud un ticait hazardat la motor, de regula dupa ce merg o perioada la turatii mai mari si apoi o las la relanti(scuzati daca nu asta asa se scrie cuvantul).
Salut baieti !
Am citit toate parerile voastre si sunt chiar multumit de alegerea facuta in urma cu 1an si 10 luni ,sa fiu sincer chiar ma gandeam si eu ca o sa am probleme cu masina dar pana acum nimic serios ,am scris mai sus cam tot ce am patit cu masina pana acum .
Daca sti sa conduci un diesel si mai feresti cate o groapa ajungi si la 54 mii cum am eu fara sa schimbi injectoare sau bielete de directie .
Da deci conduceti cu atentie si lasa-ti liniutele in seama celor cu bmv sau eu mai stiu ce marci de renume .Loganul este o masina care se potriveste cu soselele noastre .Astept si alte pareri .
Bag de seama dupa ce am lecturat acest topic ca singurele probleme care au aparut dupa mult km sunt injectoarele, discuri frana, ambreiaj, si clasicele probleme care apar de la inceput -greierasii, scartait scaune.
alte probleme pe la turbina, pe la ponmpa de injectie, electrica nu au existat??? In ultima vreme am vazut multe loganuri pe strada cu probleme la electrica (bagi semnalizarea se aprinde stopul apesi frana se aprinde avaria si tot felul de combinatii dastea. Nimeni nu a zis de aceste chestii. (ca exemplu)
@mae: Problemele electrice pe care le mentionezi tu, eu le-am vazut doar la taximetristi, rar la o masina "non-taxi", sa zic asa. Probabil e un scurt pe undeva sau au dereglat ei instalatia electrica in momentul in care si-au legat statia radio, ceasul si firma luminoasa la electrica masinii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment