Cla 26 la voi in Italia care sunt preturile la motorina si benzina?
Cei Mai Multi Km Facuti/vazuti Cu/la Logan DCI.
Collapse
X
-
Desi nu am numai 50 000 km ..am avut ceva probleme.La 40 000 am schimbat capetele de bara,nici nu ma mir la ce drumuri avem,la 48 000 am schimbat un burduf la planetara stanga si chiar dupa 10 000,pe garantie, sonda mers-inapoi ....Era sa uit,mi s-a rupt recent cotiera ) dar am rezolvat cu Picatura.Cumpar volan de Duster
Comment
-
-
Va compatimesc pe cei care a-ti avut probleme,eu am un Laureate dci din 1-dec-2005 la 15000 am schimbat injectoarele{garantie} de vina eu cu motorina,de atunci m-am invatat sa o decantez intr-un recipient mai mare, imi fac singur plinul la 2 saptamini si nu am mai avut treaba.Astazi am 96700 si nu i-am schimbat nimic in afara de consumabile si inca ceva filtrul de motorina l-am inlocuit din 10 in 10 mii cel mai ieftin 70 lei.Dusmanul de moarte al dci-ului este apa si benzina din greseala,asa ca atentie si la multi km.PASTE FERICIT...!!!
Comment
-
Astazi am mers cu un logan din 2006 de la munca.,cu 206.000 km la bord motor de 65 de cai si merge impecabil,reviziile la timp si motorina numai OMV cu card de la firma,la motor au fost zero probleme,restul o bieleta si un pivot.Eu zic ca este f bine.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
in 2 ani si 2 luni 80500 km cu ulei aral sintetic,la 60000 pus duralube la motor ,avea o bataie de biela,bataia a disparut la 63000,dar cea mai tare faza a fst ca am facut transfagaraseanu cu becu la motorina aprins,s'a aprins la Simbata de sus,unde ne'am abatut sa cautam cazare,si am mers fara sa simt vreun sughit pina in curtea de arges.nu am pus motorina decit omv si petrom
apropo de coroziuni ,am in masina invitatia uzinei pt. ceruire,la ce am putut constata pe masina,oriunde se umbla,la indreptat tabla,la inlocuire parbriz sau luneta,montat presuri,antene lipite si ulterior smulse de bineintentionati,apare rugina.asa ca ginditi'va de 2 ori daca vreti sa ionizati geamurile
Comment
-
Am un Ambition din 2006, am 93000 km. Am facut reviziile la timp si am schimbat doar consumabile: ulei, filtre. Altceva, nu am schimbat nimic: nici la suspensie, nici electric...doar un bec la un far. Masina se prezinta foarte bine, nu am zgomote si nici alte probleme.
Comment
-
Catalin ai schimbat parbrizul si ti-a aparut rugina in acea zona din greseala de montaz sau cum au ras vechiul silicon si au zgariat vospeaua unde l-ai montat la o firma serioasa sau la una de cartier ca si eu am crepat parbrizul si ma tem sa nu apara rugina ulterior scuze ca am deviat de la sibiect!
Scrie nene romaneste!!!!!!Last edited by darksid3; 13 April 2009, 10:51.
Comment
-
Utilizarea defectuoasa se refera la mersul subturat, neschimbarea la timp a filtrului de motorina sau alimentare cu motorina cu impuritati in ea.
Comment
-
in 21.05.2009 face 3 ani si 3 luni,61.ooo km 1,5 dci,fara probleme,numa papa bun de la omv si la fiecare 5ooo km schimb ulei motor + filtre,ulei elf 4,2 litri,filtre ulei si aer turkish acceptabile si ieftine la 45.ooo km schimbat filtru de motorina dar degeaba era hartia in el alba si curata,la 35ooo schimbat placutele frana cu unele nemtesti de 50 ron super bune am 26ooo km cu ele nu scartaie franeaza eficient(la fiecare cei 5ooo km cand fac schimbul de ulei la motor iau un 2+2 pt curatat motorul in interior se toarna cand motorul e rece se lasa cca. 15 min. sa mearga la relanti dupa care afara busonul de ulei se scurge tot si ai mai dau o cheie sa iasa si ce a mai ramas prin gaurele si pompa)sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment