Cei Mai Multi Km Facuti/vazuti Cu/la Logan DCI.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• buna,eu am logan diesel din 2006 ,am 68000 km pana acum fara probleme

Comment

• cezar a fost destul de clar intr-un pot mai sus era vorba de cei mai multi km.Scuza-ma dar 68k km nu mi se pare mult.

Important Moderator or Administrator Notenu mai da Quote la postul anterior
      Last edited by darksid3; 16 July 2009, 14:07.

Comment

• Originally posted by logabidci View Post
        cezar a fost destul de clar intr-un pot mai sus era vorba de cei mai multi km.Scuza-ma dar 68k km nu mi se pare mult.

Important Moderator or Administrator Notenu mai da Quote la postul anterior
        GABI nu te certa cu CEZAR ca iese...!!!

Comment

• Daca nu te zgarcesti la bani cand schimbi filtrul de motorina si alimentezi motorina buna de la OMV nu are dece sa nu te tina.Cunosc persoane care au pus motorina de la cunoscuti si in loc de filtrul de 120 lei care filtreaza particule de 0,01 au pus din cel mai ieftin cu 30 lei care filtreaza pana la 0,03 si au stricat injectoarele

Comment

• Va intreb pe voi cei care aveti multi km, pentru ca pe forum exista o adevarata obsesie, citi dintre voi ati schimbat injectoarele la diesel?

Comment

• Eu odata in garantie la 15000km si acum la 110 000 a doua oara 2 injectoare,

Comment

• de unde pui motorina?

Comment

• motorina afecteaza intr-o mica masura injectoarele. Injectoarele se strica dincauza ca sunt proaste. Ce cei cu masini cu injectoare bosch nu tot cu aceeasi mototrina alimenteaza si am auzit putini cu probleme la in jectiea bosch.

Comment

• Originally posted by Flipper View Post
                    motorina afecteaza intr-o mica masura injectoarele. Injectoarele se strica dincauza ca sunt proaste. Ce cei cu masini cu injectoare bosch nu tot cu aceeasi mototrina alimenteaza si am auzit putini cu probleme la in jectiea bosch.
                    Stai linistit,ca se strica si alea in draci.Marea problema ramine calitatea motorinei de la noi.

Comment

• Vad ca nu prea raspundeti chiar se strica injectoarele sau doar asa credeti voi?

Comment

• Mestere, foloseste search si ai sa gasesti informatia dorita.
                        Statistic, cele de 65 ponei au avut cele mai multe probleme.

Comment

• da cele care au fost echipate cu injectoare delphi

Comment

• Lasand la o parte faptul ca suntem total off topic, te-s ruga sa-mi spui daca mai sunt si alt model de injectoare decat Delphi.
                            INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• 85 dci ce sistem de injectie are?

Comment

• Pe toate dci-urile injectia e Delphi, da' poate stie domnul Loganu ceva ce nu stim noi.
                                INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google