Cei Mai Multi Km Facuti/vazuti Cu/la Logan DCI.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @fane exista si loganuri cu injectie bosch la modele mai nou...stiu pe cineva care are lotu cu 70 si are bosch...plus ca fratelui meu cand i-au picat injectoarele delphi , le-a schimbat pe garantie si i-au montat bosch

Cei mai multi km i-am vazut recent pe un taxi in focsani 240 de mii de km....soferu zicea ca a schimbat la ea turbina si 3 seturi de injectoare , capete de bara si consumabilele .. varianta 65 cp

Comment

• va rog sa revenim la discutiile cu cat mai multi kilomterii la dci. pt problemele de fiabilitate si intretinere exista topicuri dedicate. mersi.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• cativa km 1.5 dci 65cp
        Attached Files
        Its just a car ...

Comment

• Salutare !
          Raduprov sant reali km aceeia si daca sant spune-ne si noua ce probleme ai intampinat .

Comment

• Eu am MCV benzinar 1,6 - 90 cp de 1 an si 3 luni - 52.000 km fara nici o problema.Schimbat doar placute de frane la 45.000 km (si ulei, evident).
            I'm gonna make you an offer you can't refuse !

Comment

• eu am benzinar 1.4
              sunt reali km , e masina pe care am lucrat eu anul trecut (taxi)
              probleme destul de multe din cauza soferilor si drumurilor proaste , din cate am inteles injectoarele au fost schimbate de cel putin doua ori iar acum zilele trecute din pacate parca tot motorul insa nu prea cred
              Its just a car ...

Comment

• Deci se poate asa multi km dar cu greu.

Comment

• Prietene,aici e DCI....si cei mai multi.

Comment

• Ova

Am 4 ani de cand il am (octombrie 2005)...100 000km fara probleme,doar consumabile...Un prieten care il foloseste taxi are aproape 250 000 si nu are deloc probleme...

Comment

• Daca am luat masina in noiembrie 2008, e PH2, oare ce injectoare am pe ea?

Comment

• delphi in mod sigur

Comment

• Originally posted by vladmarcu86 View Post
                          Daca am luat masina in noiembrie 2008, e PH2, oare ce injectoare am pe ea?
                          Sigur euro 4

Comment

• din iulie 2006 pana azi 100.000 km

schimburi doar consumabile

teren aprox 1 km / zi teren de tara si restul asfalt

mod de mers media 70- 80 km/h inafara + bucuresti unde este variabil in functie de aglomeratie

distanta parcura zilnic aprox 120km/zi

SPER SA NU CRAPE NIMIC PE EA de acum incolo

Comment

• eu am mers cu un logan dci si avea 250.000km si merge brici motorul dar nu prea era ingrijita !!
                              sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

• Azi noapte am venit cu un MCV dci avea 270000 km mergea destul de bine si nu suna tare in el dar era un taximetrist batran si mergea subturat de imi venea sa ii zic pai dai talpa ca nu are turatie motoru!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google