am 51000 km si pana acuma inafara de consumabile (filtre ,ulei , frane) nu am schimbat nici macar un bec merge struna
Cei Mai Multi Km Facuti/vazuti Cu/la Logan DCI.
Collapse
X
-
am 61000 km nu am schimbat nimik totul merge perfect decat reviziile la ei inschimb am o mica problema im tremura volanu in mana ce ceva timp de 5 zile probabil din cauza anvelopelor am cu ele undeva la 50000 km trebuie sa le schimb ar mai merge vreo 10000 km zic eu mai am pana la semn ce ziceti le schimb astept un raspuns
Comment
-
Un prieten cu DCI 65cp Ambiance 2005, 435000 Km in bord! Masina a mers 80% extern, s-a schimbat injectoare pe la 90.000 km, discuri frana (a pus ventilate) pe la 270.000, saboti tot cam atunci, caseta de directie (manuala) de 2 ori, amortizoare spate doar de ambitie... in rest consumabile. Nu mai postati bre pareri la 50.000 km, ca alea nu-s pareri, alea sunt senzatii!
Comment
-
off:din cate am auzit se poate fisura furtunul de la lichidul de pargriz(pe la o imbinare in partea dreapta a masinii) astfel curgand pe primul injector si putin pe a2`lea si de aici problema cu injectoarele [asa am auzit, si asta ar putea sa fie o cauza a multor probleme cu injectoarele, nu zic ca motorina nu e proasta dar si asta e un factor]
Am atasat o poza sa va dati seama cam unde nu trebuie sa se produca fisura (este la un motor 1.4 dar furtunasele sunt trase la fel )
on: am vazut logan 1.5 DCi cu 120.000 km si nu a schimbat decat consumabile (nu este o distanta asa mare dar sa nu fiu off topic prea mult )Attached Files
Comment
-
qwdwdgiusdhfuehwfiuhweuifwehuiefeuiw
va salut pe toti sant nefericitu propietar al unui golan 1.5dci an 2006 cu frumoasa suma de 163000km dev propitar la 152000km probleme la injectie pompa de inalta baga span f greu sesizabil slaba injectie ;rezolvat problema=2500lei munca mea titanica si nervi intinsi la maxim proasta alegere cand l-am achizitionat
Comment
-
uitati-vi aici logan la 100000 km in gerania http://www.youtube.com/watch?v=P-O0z...rom=PL&index=1
uitati-vi aici logan la 100000 km in germania http://www.youtube.com/watch?v=P-O0z...rom=PL&index=1Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti
Comment
-
Valeuuuu !! Da' ce-au facut nemtzii din masina aia ... au analizat-o pana la ultima "picatura" - sa zic asa - si nu cred ca e o impresie buna deloc la ceea ce am vazut io (chiar daca nu stiu limba germana), mai ales dupa cei 100.000 de km facuti pe drumurile din germania ... cred ca o voi vinde si eu dupa ce depaseste cei 100.000 de km
Comment
Comment