Revizie 2 Ani Logan Diesel

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revizie 2 Ani Logan Diesel

Eu am fost la revizia de 2 ani! Mi-a gasit ceva probleme la noxe! Cica e de la motorina! Am bagat doar de la Petrom si OMV! Pe la voi ce sa mai intamplat! E de toata jena!

Cred ca ai fost sa faci ITP-ul nu revizia de 2 ani...Cum ai rezolvat-o pana la urma?
    sigpic

Comment

Ciudat ! Ieri am facut si eu itp -ul de 2 ani si nu mi a gasit nimic la loganel...Tot dci...Iar motorina bag cam de unde apuc...Poate aveai funingine in esapament si cand ia dat talpa a iesit ...

Comment

Hai sa fim seriosi , chiar credeti ca mai sunt motorine proaste pe piata, mai ales atata timp cat voi cumparati doar de la peco de renume? Totul se datoreaza stilului de condus .
        @Bibistrocel- banuiesc ca nu prea iti turezi motorul, nu-i asa? Incearca sa uiti de viteza a4a si a5a in oras,
        , sunt cu ochii pe voi !
        :thumbsup:

Comment

Din cauza subturarii s-a depus calamina si a iesit la testul de noxe, normal.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sincer a 5a nu i-am dat niciodata in oras! Numai a 4a! Si nici n-o prea turez! O schimb pe la 2000, 2500!!Sa fie oare ca lam lasat prea lejer!!? De rezolvat am rezolvat ca nu era prea grav 20-30 de lei si promisiunea ca iau masuri!! De acu incerc s-o turez mai tare!!

Comment

Despre ITP se discuta aici, asa ca se inchide.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google