Caracteristici Tehnice Suplimentare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caracteristici Tehnice Suplimentare

Salut. Legat de date tehnice... Ma poate ajuta cineva sa imi spuna care sunt rapoartele de transmisie pt un logan berlina 1.5 dci 48 kW/65 CP (tip motor K9K 790, tip transmisie JH3 053). As avea nevoie de ele pt un proiect legat de dinamica autoveniculelor. Am gasit informatii asemanatoare pt variantele pe benzina ( motor K7J 710 cu transmisie JH1 053, respectiv K7M 710 cu transmisie JH3 052) dar cred ca ele difera pt varianta diesel. Pana acum nu am reusit sa gasesc aceste date pe net. Acest thread ar putea fi folositor mai multor curiosi (ingineri in devenire) ca mine ;)

Sper sa te ajute asa ceva.
    Attached Files
    GL-22-TOF

Comment

Mersi mult. E exact ce cautam. Iti raman recunoscator

Comment

Sper sa nu fiu offtopic.Ce tip de diferential are Loganu?Are cumva autoblocabil?Sau ca la Daciile vechi..trage care prinde mai usor?Imi zicea cineva care are o Skoda..ca are diferential autoblocabil..are si ASR..si cand dezactiveaza ASR-u ii trag ambele roti si cica ar fi din cauza diferentialului.Eu am fost mai demult la tara..am prins ceva noroi..si am ramas impotmolit..da trageau ambele roti simultan.La fel cand plec de pe loc si patineaza ..trag amandoua...si acuma ma "roade" sa stiu ce tip de diferential are. Merci
        Cumpar volan de Duster

Comment

Originally posted by soboBN View Post
          are diferential autoblocabil..
          !?!?!?
          Vise, taica !

Comment

ala cu skoda minte frumos. deh, el are skoda. si culmea, are blocant care functioneaza doar cu asr-ul decuplat !? tot un ***** de diferential simplu are
            autoblocante sau cu alunecare limitata au sistemele quattro, syncro/4motion, 4matic, xdrive, sawd, shawd, etc. astea le gasim la audi, vw, mercedes, bmw, subaru, mazda...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Dragi prieteni - TRACTIUNEA FATA nu se realizeaza prin diferential decat in cazuri speciale . La Loganel si chiar la (tarapanaua - parere personala) de Skoda este facuta prin arbori planetari - planetare direct de la cutia de viteze (diferential blocabil au decat "japonezele" Honda Civic Type R(2006) modelul 2008 nu are - Prelude si alte cateva
              P.s. sper sa nu gresesc !
              1.6 MPi Icy White

Comment

Bun.Eu am vrut sa stiu ce diferential are Loganu..in comparatie cu Skoda (1.9TDI).Faza era asa.el are ASR..si zice ca tot timpu ii trag ambele roti chiar daca il activeaza sau dezactiveaza.Defapt..ASR-u taie puterea motorului si transfera puterea la roata care are tractiune mai buna nu??...Nu eram asa curios..da el zicea ca Loganu..daca de exemplu ii cu o roata pe gheata si una pe asfalt..trage aia de pe gheata..si la el invers datorita ASR-uluisi diferentialului ala "smecher"..asta vroiam sa stiu daca ii adevarat.99% din cazurile cand am ramas impotmolit..defapt aiurea spus impotmolit..am patiniat pe noroi trageau ambele roti.Stiu ca la Dacia veche ..tragea care prinde mai usor si cand am vazut ca la Logan trag ambele..mi-am pus intrebarea asta..ce diferential are..sau ce o determina sa traga ambele roti

Scuze pt dublu post..da au expirat cele 10 min ca sa dau EDIT.Am vorbit cu prietenu ala cu Skoda..si i-am zis ce ati zis voi.El zice ca are la masina Anti-spin regulation (ABS/ASR/EDL) with electronic differential lock (EDL).De aici zice ca are diferential autoblocabil electronic..sau cum o fi.O zis sa va arat video asta .Si inca unu..numa ca-i Audi a4 Quattro si sistemu lui lucreaza ca la Audi numa ca la rotile fata.
                Last edited by andrei; 31 December 2008, 19:42. Reason: Automerged Doublepost
                Cumpar volan de Duster

Comment

Uitati aici un ansamblu cutie de viteze diferential pentru logan . Angrenarea rotilor se face prin arborii planetari , dar arborii planetari intra tot in diferential . Nu va dati seama ce spuneti cand afirmati ca loganul nu are diferential pentru ca are tractiune fata( directie de camion , planetare rupte , cauciucuri zob , etc. ).
                  Attached Files

Comment

daca nu rezolva mai, saream eu in gatul lui ingerulol cum poti sa zici ca n-are diferential? o fi ca al tau la fiecare viraj patineaza roata din interiorul virajului? sau daca pui o roata pe gheta siuna pe asfalt, nu patineaza aia de pe gheata? mai sa fie...
                    spre surprinderea ta, hondele au blocanti daca le pui aftermarket, din fabrica majoritaea vin cu diferentiale normale, alea speciale sau cele de competitie probabil or avea, dar restul n-au.
                    oricum inchidem aici, pt ca intrebarea ref la rapoarte de transmisie a fost dezlegata si discutia o ia razna
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google