trepidatii ciudate la diesel

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am un manuchi de chei in fata de usa dreapta.si desi ma streseaza(fac ca toate cele) nu mi s-a agatat mana de ele.si sunt asha de vro luna si ceva.

Comment

fratilor, tot am trepidatiile ciudate, e o trepidatie ca si aceeasi a unui motor de dacie 1300 la care o bujie ar functiona aiurea; trepidatiile sunt la ralanti, dupa ce se inkalzeste motoru, numai la trafic de orash; la ralante dupa mers in afara orasului motorul toarce ff frumos, in skimb in oras parca e "tractor"; toate filtrele sunt noi, de origine; am incercat sa skimb si motorina, degeaba; ce sfaturi imi puteti da

Comment

Filtrul de motorina cand l-ai schimbat/purjat?
        La ce valori schimbi treptele de viteza deboicei?
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

filtrele n am decat 3000 de km cu ele; inainte sa le skimb, tot asa trepida motoru; vitezlele le skimb in ultima perioada la peste 2000; adevaru k pana acum o luna le skimbam k taximetristii, pe la 1500 rot/min

Comment

S-ar putea sa fie un injector infundat sau calamina depusa, ca 1500 rpm e cam putin sa schimbi treapta de viteza la un dCi.

Comment

si cum ash putea sa scap de problema asta?

Comment

Prin mers mai turat, schimbat pe la 2500-3000 rpm si mers cateva minute la vreo 3000 rpm.

Comment

multumesc frumos pt sfaturi, dar de vreo luan de zile asta fac, si tot degeaba

Comment

Mai, o fi astenia asta de primavara care se manifesta si la daciile noastre
                    Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

azi am facut u drum in afara bucurestiului, si am mers aaproape 50 km numai la 3000-3500 rot; tot degeaba, cand am ajuns in buc aceeiasi trepidatie; sa vie vreun tambur care sustine motoru, s o fi slabit si din aceasta cauza se amplifica trepidatia dieselului?

Comment

S-ar putea sa fie desfacut un surub de la unul din suportii motorului.

Comment

trepidatii ciudate

am gasit pe un alt forum,ca este posibil ca aceste trepidatiisa fie din cauza rolei intinzatoare de la alternator? ar putea fi adevarat asa ceva? la ce service in bucuresti imi recomandati sa merg
                          Last edited by crististreulea; 27 February 2008, 16:23.

Comment

Vreau sa va intreb ceva. Am facut revizia de 1 an (desi aveam doar 6600 km) in urma cu 2 saptamani. De atunci masina are o usoara vibratie in relanti, vibratie care nu exista inainte de revizie.. Am sunat la garantie si mi-au spus ca este normal ca dieselul sa vibreze in relanti. Eu nu inteleg de ce a inceput sa vibreze doar dupa revizie...

Comment

am vorbit cu mai multe persoane din domeniu si mi au zis ca trepidatie s ar putea sa fie de la toba, vreun tambur ca re o sustine s ao fi desfaccut, slabit; vineri ma duc cu ea in serv, undeva pe la Diham, zona p ta muncii, e un nene acolo j"ohonshon" ii se zice cica ar fi tatic in loganuri, acum ramane de vazut, sper sa i dea de cap ca m am saturat; ar mia fi o varianta, ca sa depistam buba sa i punem pe macanici sa asculte motoru cu stetoscopu, acolo unde zgomotul e mai persistent acolo e buba

Comment

@bluee: Ai stat langa ei? La ce au mai umblat?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google