@adisss: N-au nici o treaba pinioanele sau cutia de viteze in general cu problema asta.
trepidatii ciudate la diesel
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
MS1.6>16V sper sa nu fie totusi de la partea electronica. Ce ar presupune asta? Inlocuire totala a pompei de injectie? Sau numai a electronicii? Oricum, ieri dimineata nu mai facea in treapta a 3-a ci in treapata a 2-a. Incep sa-mi fac griji.
Acuma sper ca o sa aunga la treapta 1 si apoi sa dispara , asta ca o gluma sumbra de dimineata.Last edited by adisss; 20 November 2008, 09:25.
Comment
-
In magazine pt VW se vinde doar pompa intreaga costa intre 2.500-3.000 lei una, banuiesc ca asa este si pt DCI. L dezmembrari depinde cum ai norocul,unde am incercat eu nu dadeau numa pompa intreaga si asta cu 250 de euro. Dar cel mai bine e sa o duci la o diagnoza computerizata daca continua sa mai faca asa si incearca sa pui o data motorina OMV premium diesel de la omv sau PetromV si sa ii dai un pic de span.
Comment
-
Pompa se vinde numai intreaga si e in jur de 1.000 lei.
Comment
-
Originally posted by MS1.6>16V View PostIn magazine pt VW se vinde doar pompa intreaga costa intre 2.500-3.000 lei una, banuiesc ca asa este si pt DCI. L dezmembrari depinde cum ai norocul,unde am incercat eu nu dadeau numa pompa intreaga si asta cu 250 de euro. Dar cel mai bine e sa o duci la o diagnoza computerizata daca continua sa mai faca asa si incearca sa pui o data motorina OMV premium diesel de la omv sau PetromV si sa ii dai un pic de span.
Comment
-
o trepidatie se simte si la mine ,la relanti,fapt pentru care am tot fost pe la service si nu s-a gasit nici o buba la motor(pe parte de funtionare),acum am gasit cauza;tamponul hidroelastic de la motor.aceste tampoane de la motorul de 65cp au fost facute cum au fost,dar ele s-au imbunatatit constructiv ,in timp,ca la cel euro 4 nu se mai manifesta asa.l-am schimbat de curand si nu mai trepideaza masina.trepidatia se vedea si la plansa de bord care se misca sus-jos destul de enervant cat si la caroserie stand pe scaunul din fata
Comment
-
Nemultumiri!
Dragilor,
La 2000 Km, parcursi m-a lasat un injector, la 6 luni vechime, la 2 ani si 7 luni si 13400 Km parcursi m-a lasat alt injector, la 25640 Km parcursi si 3 ani si 8 luni m-au lasat si celelalte 2 injectoare. Problema este ca a iesit din garantie si doar reparatul injectoarelor schimbatul pompei de injectie m-au "gaurit" la buzunar de 1100 Euroi.
Toti au spus ca de vina ar fi carburantul. Eu ma indoiesc , deoarece la fiecare revizie cit a fost in garantie, mi-au facut probe - analize la combustibilul din rezervor, rezultatul a fost OK.
Toti ceilalti producatori de motoare diesel, care ruleaza in Romania ( Mercedes, Audi, Ford, Skoda, Volkswagen. folosesc aceleasi statii de carburant si nu au probleme de genul asta.
Raman la parerea ca Dacia nu a reusit dotorul asta diesel de 1.5 si voi renunta la "cocie".
Comment
-
Originally posted by Gil View PostDragilor,
La 2000 Km, parcursi m-a lasat un injector, la 6 luni vechime, la 2 ani si 7 luni si 13400 Km parcursi m-a lasat alt injector, la 25640 Km parcursi si 3 ani si 8 luni m-au lasat si celelalte 2 injectoare. Problema este ca a iesit din garantie si doar reparatul injectoarelor schimbatul pompei de injectie m-au "gaurit" la buzunar de 1100 Euroi.
Toti au spus ca de vina ar fi carburantul. Eu ma indoiesc , deoarece la fiecare revizie cit a fost in garantie, mi-au facut probe - analize la combustibilul din rezervor, rezultatul a fost OK.
Toti ceilalti producatori de motoare diesel, care ruleaza in Romania ( Mercedes, Audi, Ford, Skoda, Volkswagen. folosesc aceleasi statii de carburant si nu au probleme de genul asta.
Raman la parerea ca Dacia nu a reusit dotorul asta diesel de 1.5 si voi renunta la "cocie".
Comment
Comment