Probleme 1.5 Dci Laureat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme 1.5 Dci Laureat

Am alimentat la un Agip acum o saptamana si totol ok pana vineri, cand a inceput sa mearga mai greu.
    Azi motorul gafaia, abia tragea.
    Ce sa fie? Frana blocata sau carburant? abia am prins 80 km drum liber.
    frana de mana are un joc de cca 1 grad cred. Pana sa traga cablu de frana merge in gol - liber - cca 1 grad. Ati mai intalnit asa ceva?

Dupa ce mergi cu masina pune mana pe tamburi si vezi daca sunt fierbiti . Daca sunt reci nu este de la frana.

nu mai da qoute la ultimul post
    Last edited by Guest; 25 November 2008, 13:21.

Comment

Multumesc pentru raspuns. Dimineata am pus mana pe cauciucuri si erau reci

nu mai da qoute la ultimul post
      Last edited by Guest; 25 November 2008, 13:22.

Comment

Pai pune mana dupa ce circuli cu ea. Si pune mana pe tamburi si pe disc, nu pe cauciucuri. Daca e franata, o simti si cand e scoasa din viteza, ca merge greu.
        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Verifica turbosuflanta, daca e bulita acum o poti gasi si la 1200 ron

Comment

Sigur e din cauza injectoarelor, a pompei de injectie, a turbinei, sau a EGR-ului. Poate fi dat verdictul concret decat pe tester, altfel ne dam cu parerea degeaba.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Va multumesc.

Zilele acestea voi trece pe la Service.
              Totusi, de curiozitate. Cineva mi-a spus ca este filtrul de motorina ?!
              Desi am facut revizia de 10000 km in August, nu tin minte sa-mi fi schimbat filtrul de motorina. Poate sa fie de la filtru?

Comment

Dupa cum zicea si Andrei, aceste simptome pot fi cauzate de o multitudine de factori, cel mai bine e sa mergi la service si sa o puna mecanicii pe tester.

La revizia de 10.000 de km filtrul de motorina se purjeaza si nu se schimba.
                sigpic

Comment

Slabe sanse sa fie de la filtrul de motorina, daca era asa mergea prost motorul si la ralanti.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Multumesc.
                    M-ati ... Terminat. Vad zilele acestea.
                    Multumesc

Comment

fratilor filtrul de motorina se schimba cu altul nou. de pref la 10 000 km daca nu vrei sa ai prob cu injectoarele.

Comment

la cat de noua e masina se exclud filtrele.ceva la turbo sau injectoare.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

daca fumega de nebuna, probabil scapa aer pe traseul turbina-intercooler-motor si atunci e explicabila pierderea de putere, motorul nemaiavand aer suficient.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu zic sa schimbi carburantul inainte sa mergi in service. O singura data am alimentat si eu de la Agip si mi-a fost de ajuns. Aveam impresia ca merge in 3 cilindri...
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

poate sa fie si de la admisie si de la evacuare

parerea mea
                              numai bine

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google