Cumpar 2buc Injectoare 1.5dCi 65 Cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar pompa de injectie se poate reconditiona (inlocui componentele uzate care produc pilitura)?
    Mi-au cazut si mie 2 injectoare (nu stiu exact daca din cauza piliturii dar vad ca in 99% din cazuri asta e problema). Mi-am cumparat 4 injectoare noi dar nu stiu ce sa fac cu pompa. Am inteles ca ar fi bine sa schimbi si pompa odata cu injectoarele dar parca e prea mult pt. o singura reparatie.
    Daca a produs pilitura din cauza motorinei proaste (nu am inteles ce inseamna motorina proasta; cu apa, cu mizerie, de la ce se uzeaza pompa si face pilitura?) iar acum imi schimb injectoarele, curat rezervorul si conductele va mai face pilitura daca nu mai bag motorina "naspeta"?

Comment

Bineinteles ca se reconditioneaza si pompa.

Comment

Da de ce nu cumparati injectoare de DCI euro 4? Merg pe motorul euro3 DCI si sunt o idee mai fiabile...

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
          Da de ce nu cumparati injectoare de DCI euro 4? Merg pe motorul euro3 DCI si sunt o idee mai fiabile...
          Tocmai asta-e ca nu merg injectoarele euro4 pe motoare euro3.S-a discutat destul de clar aceasta problema.

Comment

Ba merg! Prietenul meu cu DCI 65 Cp din ' 95, a pus injectoare de DCI 70 CP EURO 4 si au peste 200.000 KM ( alea euro 3 au tinut vreo 100.000 km), in total are aproape 400.000 km cu DCI si numai cu un singur set de injectoare schimbat! Iar ma repet, cine are DCi si sta in Galati il invit sa discute cu primul posesor de DCI din Galati si sa "invete" despre intretinerea dieselarului de la Dacia!

Comment

Schimbati numa' duza, nu injectorul cu totul, mult mult mai ieftin.

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
                Ba merg! Prietenul meu cu DCI 65 Cp din ' 95, a pus injectoare de DCI 70 CP EURO 4 si au peste 200.000 KM ( alea euro 3 au tinut vreo 100.000 km), in total are aproape 400.000 km cu DCI si numai cu un singur set de injectoare schimbat! Iar ma repet, cine are DCi si sta in Galati il invit sa discute cu primul posesor de DCI din Galati si sa "invete" despre intretinerea dieselarului de la Dacia!
                EU sunt din galati. Ce masina are prietenul tau clio banuiesc ca loganul diesel a aparut abia in 2005?

Comment

E logan 1.5 DCI 65 CP, din primul lot ajuns in Galati. Am venit anul trecut cu masina la 2 intalniri dar nu au bagat-o baietii in seama ca era jegoasa tare.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google