@gabi2ctin: Tine apasat pe butonul reset, pune contactul. Da-i drumul butonului si mai apasa-l o data si tine-l asa 10 secunde. Dupa care ia contactul.
Indicator Rezervor Blocat La Plin
Collapse
X
-
-
Am revenit cu ...o lamurire. In mod inexplicabil dupa 2,3 alimentari in bordul calculatorului nivelul motorinei era blocat pe plin , fara o liniuta.Asa cum mi s-a recomandat , am efectuat peste 300 Km, si ....sonda a revenit la normal , scazind sub doua liniute la plin ( in cazul asta resetul nu mai e necesar).
Multumesc pe aceasta cale celor care si-au dat cu parerea si sper ca Thread-ul asta sa fie de folos celor care mai patesc asa ceva.
Sarbatori fericite !
Comment
-
am si eu o intrebare,pot sa fac ceva ca sa imi arate ca am rezervorul gol? "tata daca vede ca este benzina la masina se plimba peste tot", asa ca m-am gandit sa-i fac ceva(dar nu stiu ce sa-i fac) ca sa imi arate ca am mai putina benzina. astept un raspuns de la cei care au inteles ce vreau sa fac ,multumescBC-69-PAD,,,va saluta
sigpic
Comment
-
sub bancheta din spate este o mufa cu 4 fire 2 mai groase care sint ptr pompa de benzina si 2 mai subtiri care sint ptr sonda litrometrica .poti taia unul dintre cele doua fire subtiri dar tabloul de bord va inregistra o defectiune pe care tatal tau ma indoiesc ca va sti ce este.
Comment
-
M-am speriat si eu vara trecuta, aveam 2 liniute si am mai pus din Pitesti inca 50 de l, nu mi se declasase inca pompa, ceea ce mi s-a parut f ciudat. Cand credeti ca mi-a disparut prima linie? Dupa 450 de km, deja eram hotarat sa merg cu ea direct la service.
Comment
-
Originally posted by gabi2ctin View PostCine zice sa-l tai??? Cred ca merge doar scos din lamela !!! Fa niste probe si vezi care din ele te satisface....
Si in fond sunt parinti nostri.....BC-69-PAD,,,va saluta
sigpic
Comment
-
Pai si daca se gandeste tatal tau in sinea lui: "ia uite-l ma si pe asta micu', nu are benzina, ia sa-i fac eu o surpriza si sa-i umplu rezervoru'" Si poc, se opreste pompa dupa ce a alimentat 20 de litri... Ce-i zici dupa aia?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
n-ai sa vezi din partea lui asa surpriza"20L",inca nu am avut norocul ($$$) sa-i fac plinul niciodata,in familie avem 3 soferi. "fiecare pentru el", oricum mai mereu masina sta cu 1-2 liniute in bord,daca vede in peco ca nu se ridica ii zic ca s-a blocat ceva, "nu da tehnologia acum peste tata sa vada care e treaba cu rezervorul"BC-69-PAD,,,va saluta
sigpic
Comment
Comment