Indicator Rezervor Blocat La Plin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@gabi2ctin: Tine apasat pe butonul reset, pune contactul. Da-i drumul butonului si mai apasa-l o data si tine-l asa 10 secunde. Dupa care ia contactul.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am revenit cu ...o lamurire. In mod inexplicabil dupa 2,3 alimentari in bordul calculatorului nivelul motorinei era blocat pe plin , fara o liniuta.Asa cum mi s-a recomandat , am efectuat peste 300 Km, si ....sonda a revenit la normal , scazind sub doua liniute la plin ( in cazul asta resetul nu mai e necesar).
      Multumesc pe aceasta cale celor care si-au dat cu parerea si sper ca Thread-ul asta sa fie de folos celor care mai patesc asa ceva.

Sarbatori fericite !

Comment

la urmatoarea alimentare vazi cita motorina ai in rezervor si atunci alimentezi diferenta pina la 50l o liniuta inseamna aproximativ 5l

Comment

Originally posted by zlate58 View Post
          la urmatoarea alimentare vazi cita motorina ai in rezervor si atunci alimentezi diferenta pina la 50l o liniuta inseamna aproximativ 5l

Asa am sa fac
          Va multumesc .

Respect.

Comment

o zi buna in continuare

Comment

am si eu o intrebare,pot sa fac ceva ca sa imi arate ca am rezervorul gol? "tata daca vede ca este benzina la masina se plimba peste tot", asa ca m-am gandit sa-i fac ceva(dar nu stiu ce sa-i fac) ca sa imi arate ca am mai putina benzina. astept un raspuns de la cei care au inteles ce vreau sa fac ,multumesc
              BC-69-PAD,,,va saluta
              sigpic

Comment

sub bancheta din spate este o mufa cu 4 fire 2 mai groase care sint ptr pompa de benzina si 2 mai subtiri care sint ptr sonda litrometrica .poti taia unul dintre cele doua fire subtiri dar tabloul de bord va inregistra o defectiune pe care tatal tau ma indoiesc ca va sti ce este.

Comment

multumesc, m-am gandit la asta,dar am vrut sa intreb pe cinava mai intai
                  BC-69-PAD,,,va saluta
                  sigpic

Comment

daca tai firul,,,pot pierde garantia la masina?
                    BC-69-PAD,,,va saluta
                    sigpic

Comment

Dupa tine ce zici ? eu zic ca da

Comment

Cine zice sa-l tai??? Cred ca merge doar scos din lamela !!! Fa niste probe si vezi care din ele te satisface....

Si in fond sunt parinti nostri.....

Comment

M-am speriat si eu vara trecuta, aveam 2 liniute si am mai pus din Pitesti inca 50 de l, nu mi se declasase inca pompa, ceea ce mi s-a parut f ciudat. Cand credeti ca mi-a disparut prima linie? Dupa 450 de km, deja eram hotarat sa merg cu ea direct la service.

Comment

Originally posted by gabi2ctin View Post
                            Cine zice sa-l tai??? Cred ca merge doar scos din lamela !!! Fa niste probe si vezi care din ele te satisface....

Si in fond sunt parinti nostri.....
                            crezi?sau esti sigur?, am mai facut cineva treaba asta?, a mai scos cineva "mufa" de la capacul de sub bancheta? si in fond am razboi cu parinti
                            BC-69-PAD,,,va saluta
                            sigpic

Comment

Pai si daca se gandeste tatal tau in sinea lui: "ia uite-l ma si pe asta micu', nu are benzina, ia sa-i fac eu o surpriza si sa-i umplu rezervoru'" Si poc, se opreste pompa dupa ce a alimentat 20 de litri... Ce-i zici dupa aia?
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

n-ai sa vezi din partea lui asa surpriza"20L",inca nu am avut norocul ($$$) sa-i fac plinul niciodata,in familie avem 3 soferi. "fiecare pentru el", oricum mai mereu masina sta cu 1-2 liniute in bord,daca vede in peco ca nu se ridica ii zic ca s-a blocat ceva, "nu da tehnologia acum peste tata sa vada care e treaba cu rezervorul"
                                BC-69-PAD,,,va saluta
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google