Pune cotactul si ia borna de lus cu contactul pus
Indicator Rezervor Blocat La Plin
Collapse
X
-
Sau alimenteaza in timp ce ai contactul pus...
Comment
-
Prin simpla scoatere a sigurantei "centrale" din panoul electric -stg bordului- se reseteaza si pompa din rezervor. siguranta e cea care tine si de plafoniera de inetrior. sonda se mai blocheaza la supraincarcare fiindca acolo in rezervor are si ea o limit de miscare iar dupa o vreme se blocheaza. eu am patit. in rez meu intra 68 l motorina
Comment
-
Originally posted by alindincluj View PostBuna seara. Am facut plinul la tiriboantza pana a dat afara motorina , dar ultima liniuta de la rezervor nu indica cum ca ar fi plin. Ceva sugestii , sfaturi, ce este de facut daca se poate ? Multumesc.
dupa cum s-a mai scris, se recomanda sa nu umpli rezervorul la maxim ...acum sonda s-a blocat si mai mult ca sigur se va debloca dupa ce vei efectua cu Tiriboantza ...vreo 300 de km !!!
Comment
-
da chiar !? De ce o indesi asa? Faci contrabanda cu motorina si trebuia sa treci granita cu rezervorul cat mai plin? Risti sa mai si omori plutitorul , sa-ti iasa pe la piulita josei sa miroasa in masina , lasa siguranta automata pusa la pompa si cand sare prima oara te opresti.Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
eu am masina de 4 ani si ceva,cca 70.000 km si de cate ori am alimentat-o,am facut plinul ochi,nici o problema cu blocatul plutitorului,nici o problema cu faptul ca indicatorul electronic din bord nu imi arata plin sau ca mai ramine vreo liniuta stinsa,dupa 440 km se duce prima linie,mai depinde si de unde si cu ce alimentezi(parerea mea),eu la fiecare 10.000 km am adaugat un aditiv curatare instalatie alimentare,zilele trecute dupa cca alti 35.000 km am schimbat si filtrul de motorina,gram de apa nu aveam in sau pilitura in filtru,sau cum au gasit altii,filtrul in 2 culori,numai avea culoarea alba hartia,ca de totusi sunt niste km facuti,dar era de culoare galbejita
pt cei ce vor sa scoata pompa din rezervor nu e mare inginerie,iti trebuie doar putin tupeu si anumite scule,o dai jos,o cureti si cu ocazia asta poti vedea si daca ai mizerie in rezervor,te uiti cu o lanterna ca se poate observa mizeria de pe fundul rezervorului,le punerea la loc a pompei,mare atentie ca trebuie curatat extrem de bine marginea unde vine de etanseaza garnitura de cauciuc,in general ar fi bine sa ai una noua,dar nu neaparat...concluzia,dand pompa jos ai posibilitatea sa si cureti zona plutitorului si cu ocazia asta vezi sa daca e imbibat cu motorina,daca e asa trebuie inlocuit,mai greu ca nu prea se gasesc de cumparata,dar si sita pompei o poti curata,ca si pompa are o sita.....spor la treaba,pt cei care au sange rece dar si cald,ca nimeni nu s-a nascut invatat...nu promit dar am sa revin cu niste poze la cum se scoate si cum arata o pompa de motorina
stima tutrorLast edited by AGENTUL NYT; 24 August 2010, 18:09.sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Foarte educativ, o singura remarca am de facut: dieselul nu are pompa in rezervor.
Comment
Comment