Curea Distributie Dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 'deci' da.
    internal combustionizer

Comment

• 104000km fara sa schimbi distributia???

Comment

• Eu am 70000 , rulat asfalt si condus frumos far eroisme de demaraj ,inca nu am schimbat.

Comment

• 70 mii? un fleac. las-o pana la 150 mii, ca aia care au facut manualul de intretinere oricum l-au facut sa fie acolo, doar asa informativ.
          internal combustionizer

Comment

• Va salut! Am si eu un Logan Dci 85cp si doresc sa-i fac Distributia. Uite ce scoruri au cei din Targoviste (mavexim - dealer dacia): Kit Distributie (rola+curea) 639 lei (manopera inclusa) Pompa de apa 410 lei ( + 35lei manopera) Kit accesorii (rola + curea) 495 lei ( + 40 lei manopera) Una peste alta 1619 lei !!! Tinand cont ca masina mea are aproape 5 ani si 72 000km, trbuie sa schimb si pompa + kit-ul de accesorii sau este de ajuns kit-ul distributie? Multumsc! Astept un raspuns cat mai urgent!

Comment

• pompa de apa poti sa nu o schimbi, restul ar cam trebui

Comment

• la accesorii poti schimba doar cureaua... eu am aprox 170k si la accesorii am schimbat doar cureaua si galetul acela de plastic...pompa de apa este cea originala
                Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• Asa zic si eu.eu am schimbat kit distributie + curea accesorii la 63500.pompa si kit accesorii la 120...
                  Oricum si kit ul de distributie arata impecabil la mine masina 2008 noiembrie.
                  http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• eu am 180 000 si ceva de km, cureaua a fost schimbata odata la 60.000 de mii a fost tmasina unui batranele de atunci eu nu am schimbato niciodata si am si forjato.am desfacuto sa vad cum arata cel putin 50 -70.000 de km o mai tin

bravo dintre toti de tine imi place) si la mine e la fel
                    Last edited by bynladen; 4 February 2013, 19:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Asa, rupei franele n-o lasa, ce 50-70.000...mai merge cureaua aia cel putin 120.000km
                      Last edited by florin.fanatik; 4 February 2013, 19:52.
                      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• Originally posted by bynladen View Post
                        eu am 180 000 si ceva de km, cureaua a fost schimbata odata la 60.000 de mii a fost tmasina unui batranele de atunci eu nu am schimbato niciodata si am si forjato.am desfacuto sa vad cum arata cel putin 50 -70.000 de km o mai tin

bravo dintre toti de tine imi place) si la mine e la fel
                        macar 'fo doua trei sute de mii sa mai tina.... da' tare-mi este ca o sa postezi pe foum la sectiunea asta... oricum bafta in continuare....
                        Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• iulian29
                          Va salut! Am si eu un Logan Dci 85cp si doresc sa-i fac Distributia. Uite ce scoruri au cei din Targoviste (mavexim - dealer dacia): Kit Distributie (rola+curea) 639 lei (manopera inclusa) Pompa de apa 410 lei ( + 35lei manopera) Kit accesorii (rola + curea) 495 lei ( + 40 lei manopera) Una peste alta 1619 lei !!! Tinand cont ca masina mea are aproape 5 ani si 72 000km, trbuie sa schimb si pompa + kit-ul de accesorii sau este de ajuns kit-ul distributie? Multumsc! Astept un raspuns cat mai urgent!
                          -curea distributie Gaetz, rola intinzatoare Ina si curea accesorii Continental (6PK 1200,daca ai AC pe masina),de la Raiman, la Doi Brazi
                          -rola intinzatoare de la accesorii,(doar rola), de la magazinele de piese auto dintre giratoriu(microbuze) si spitalul judetean. e 55 ron. schimbi doar rola.
                          -poma de apa iti recomand sa nu o schimbi decit atunci cind o sa curga.
                          -cu 5,5-6mil o faci toata cu tot cu manopera, si pe piese originale, cumparate din Tirgoviste.daca nu te descurci,poftim: 0767396154
                          Last edited by meggeo82; 4 February 2013, 20:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Multumesc tuturor pt. sfaturi! Mi-am luat inima-n dinti, am bagat mana pana la cot in buzunar si am rezolvat problema. Am fost la service-ul mai sus mentinat si am schimbat absolut tot. Au zis ca pompa de apa e ok, dar pt. linistea mea am inlocuit-o. Pret piese + manopera 1425 lei.

Comment

• uau! mi se pare cam mult.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google