'deci' da.
Curea Distributie Dci
Collapse
X
-
Va salut! Am si eu un Logan Dci 85cp si doresc sa-i fac Distributia. Uite ce scoruri au cei din Targoviste (mavexim - dealer dacia): Kit Distributie (rola+curea) 639 lei (manopera inclusa) Pompa de apa 410 lei ( + 35lei manopera) Kit accesorii (rola + curea) 495 lei ( + 40 lei manopera) Una peste alta 1619 lei !!! Tinand cont ca masina mea are aproape 5 ani si 72 000km, trbuie sa schimb si pompa + kit-ul de accesorii sau este de ajuns kit-ul distributie? Multumsc! Astept un raspuns cat mai urgent!
Comment
-
Asa zic si eu.eu am schimbat kit distributie + curea accesorii la 63500.pompa si kit accesorii la 120...
Oricum si kit ul de distributie arata impecabil la mine masina 2008 noiembrie.
Comment
-
eu am 180 000 si ceva de km, cureaua a fost schimbata odata la 60.000 de mii a fost tmasina unui batranele de atunci eu nu am schimbato niciodata si am si forjato.am desfacuto sa vad cum arata cel putin 50 -70.000 de km o mai tin
bravo dintre toti de tine imi place) si la mine e la fel
Comment
-
Asa, rupei franele n-o lasa, ce 50-70.000...mai merge cureaua aia cel putin 120.000kmLast edited by florin.fanatik; 4 February 2013, 19:52.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by bynladen View Posteu am 180 000 si ceva de km, cureaua a fost schimbata odata la 60.000 de mii a fost tmasina unui batranele de atunci eu nu am schimbato niciodata si am si forjato.am desfacuto sa vad cum arata cel putin 50 -70.000 de km o mai tin
bravo dintre toti de tine imi place) si la mine e la felInteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Asa arata cureua si rola mea la 63500.
Comment
-
iulian29Va salut! Am si eu un Logan Dci 85cp si doresc sa-i fac Distributia. Uite ce scoruri au cei din Targoviste (mavexim - dealer dacia): Kit Distributie (rola+curea) 639 lei (manopera inclusa) Pompa de apa 410 lei ( + 35lei manopera) Kit accesorii (rola + curea) 495 lei ( + 40 lei manopera) Una peste alta 1619 lei !!! Tinand cont ca masina mea are aproape 5 ani si 72 000km, trbuie sa schimb si pompa + kit-ul de accesorii sau este de ajuns kit-ul distributie? Multumsc! Astept un raspuns cat mai urgent!
-rola intinzatoare de la accesorii,(doar rola), de la magazinele de piese auto dintre giratoriu(microbuze) si spitalul judetean. e 55 ron. schimbi doar rola.
-poma de apa iti recomand sa nu o schimbi decit atunci cind o sa curga.
-cu 5,5-6mil o faci toata cu tot cu manopera, si pe piese originale, cumparate din Tirgoviste.daca nu te descurci,poftim: 0767396154
Comment
-
Multumesc tuturor pt. sfaturi! Mi-am luat inima-n dinti, am bagat mana pana la cot in buzunar si am rezolvat problema. Am fost la service-ul mai sus mentinat si am schimbat absolut tot. Au zis ca pompa de apa e ok, dar pt. linistea mea am inlocuit-o. Pret piese + manopera 1425 lei.
Comment
Comment