Curea Distributie Dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• conti sau cauta gates. pompa de apa originala are paleta de plastic iar aftermarketurile am vazut ca o au de metal . Asta asa ca punct de reper.
    Pain brings out the truth in us all...
    ...how much truth can you stand?

Comment

• Originally posted by ionyde View Post
      Curea Flennor la 215 lei sau Conti la 312 lei sunt ok in kitul de distributie fata de 420 Lei cat e original pe Renaul ? La pompa de apa ce imi recomandati ?
      cautal pe Dsign care e cel mai in masura sa iti dea sfaturi,sau intra aici si vezi ce iti convine,e colegul nostru care vinde numai piese adevarate si recomandate,nu cutii de origine cu piese de 2 lei, www.daciashop.ro ...stima
      sigpic
      Poate pentru lume ești o singură personă,dar
      pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• friend eu am schimbat distributia dupa 100 000km, deci chestia cu 60.000 e doar o politica a lor!

Comment

• Originally posted by belferu View Post
          friend eu am schimbat distributia dupa 100 000km, deci chestia cu 60.000 e doar o politica a lor!
          La 100.000 km cred ca este deja prea riscant dar dupa cum se prezentau si curelele mele(de distributie si de accesorii) ieri cand au fost schimbate(la 60.150 km respectiv 4 ani si vreo 3 luni) sigur mai tineau fara nici o jena pana la 80.000km.
          ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
          Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• Originally posted by Tudor_cj View Post
            Cunosc un caz la un dci 65cp la care cureaua sa rupt la 62.000km , loganurile dci 70 si 85 cp fabricate dupa februarie 2008 au curele de distributie de 80.000km, dar cartea le zice sa le schimbe la 60.000km

PS: Curelele de distributie originale ce au scris p ele cu ceva albastru sunt de 80.000km
            dc vb daca nu stiti???am logan 1.5 de 85 cp din 2008 si cartea nu scrie so schimbi la 60mii km si la 90mii km daca nu aveti nu va dati cu parerea ca poate unu nestiind se sperie

Comment

• salutare, am si eu o problema as vrea sa stiu in concluzie ce firma producatoare de chituri de distributie este cea mai buna, fara sa lom in calcul pretul

Comment

• parerea mea : zic ca gates e cel mai bun , daca ala e originalul facut dupa proiectul de fabricatie ... , restul marcilor au construit masurand dupa original.
                Pain brings out the truth in us all...
                ...how much truth can you stand?

Comment

• am schimbat distributia 62000 km 4 ani. cureaua de distributie arata perfect, dar cureaua de accesorii avea infipt in ea pe interior bucati de metal de 2-3 mm, parca ar fi fost pilitura. De unde oare provine?

Comment

• Probleme la Logan dci

Am un Logan 1,5 d.Am ţinut maşina în scurt cu toate. Am făcut toate reviziile la timp şi în servisuri ale reprezentanţei. Am schimbat cureaua de distribuţie şi la o lună mi s-a rupt în trafic. Mecanicul mi-a spus că a fost rola defectă. Am făcut distribuţia schimbând toate supapele, am luat alt kit de distribuţie, pompa de apă, curea, semeringuri ... total ...20 mil. Problema care o am este că maşina nu mai are sprintul care îl avea înainte, scoate mult fum negru pe ţeavă când o accelerez, iar pe computer îmi arată un consum foarte ridicat, 9,5%. Nimeni nu i-a dat de cap! Cineva mi-a spus că ar fi din avansul setat greşit.
                    Mă puteţi ajuta cu un sfat, vă rog ? sau... o bag în târg!

Comment

• ...Am schimbat cureaua de distribuţie şi la o lună mi s-a rupt în trafic. Mecanicul mi-a spus că a fost rola defectă...
                      Cati km avea masina, cureaua era de origine? Cand ai schimbat cureaua trebuia sa schimbi si rola!
                      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• Originally posted by yulyus View Post
                        Am un Logan 1,5 d...... Cineva mi-a spus că ar fi din avansul setat greşit.
                        Mă puteţi ajuta cu un sfat, vă rog ? sau... o bag în târg!
                        ,,avansu,,la axa cu came nu la pompa de inalta un mecanic ar trebui sa stie ce s-ai faca

Comment

• Are vreunul din voi o poza la motor facuta pe partea curelelor(distributie si accesorii) respectiv a capacului de protectie de la curele?
                          Sunt curios cat acopera la voi capacul respectiv...
                          As verifica live pe alta masina dar nu mai am pe nimeni cu logan 1.5 prin zona.
                          ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                          Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• eu am peste 92000km q cureaua originala la logan 1.4,si nu am schimbat.o niciodata pana akum...cat credeti k poate sa m.ai tina aceasta curea????

Comment

• pana se rupe de ce crezi ca fabricantul da un anumit termen de nebun?
                              si apropo pe dci cureaua este pawer gripp

Comment

• distributie 4 ani

Salutare!
                                Am un Logan dci din 2007 (face 4 ani in luna mai) dar am decat, aproximativ, 30.000 km la bord. Credeti ca este necesara schimbarea distributiei? (in cartea ei se spune "la 60.000 sau 4 ani". Multumesc anticipat pt pareri!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google