conti sau cauta gates. pompa de apa originala are paleta de plastic iar aftermarketurile am vazut ca o au de metal . Asta asa ca punct de reper.
Curea Distributie Dci
Collapse
X
-
Originally posted by ionyde View PostCurea Flennor la 215 lei sau Conti la 312 lei sunt ok in kitul de distributie fata de 420 Lei cat e original pe Renaul ? La pompa de apa ce imi recomandati ?sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by belferu View Postfriend eu am schimbat distributia dupa 100 000km, deci chestia cu 60.000 e doar o politica a lor!ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Originally posted by Tudor_cj View PostCunosc un caz la un dci 65cp la care cureaua sa rupt la 62.000km , loganurile dci 70 si 85 cp fabricate dupa februarie 2008 au curele de distributie de 80.000km, dar cartea le zice sa le schimbe la 60.000km
PS: Curelele de distributie originale ce au scris p ele cu ceva albastru sunt de 80.000km
Comment
-
Probleme la Logan dci
Am un Logan 1,5 d.Am ţinut maşina în scurt cu toate. Am făcut toate reviziile la timp şi în servisuri ale reprezentanţei. Am schimbat cureaua de distribuţie şi la o lună mi s-a rupt în trafic. Mecanicul mi-a spus că a fost rola defectă. Am făcut distribuţia schimbând toate supapele, am luat alt kit de distribuţie, pompa de apă, curea, semeringuri ... total ...20 mil. Problema care o am este că maşina nu mai are sprintul care îl avea înainte, scoate mult fum negru pe ţeavă când o accelerez, iar pe computer îmi arată un consum foarte ridicat, 9,5%. Nimeni nu i-a dat de cap! Cineva mi-a spus că ar fi din avansul setat greşit.
Mă puteţi ajuta cu un sfat, vă rog ? sau... o bag în târg!
Comment
-
-
Are vreunul din voi o poza la motor facuta pe partea curelelor(distributie si accesorii) respectiv a capacului de protectie de la curele?
Sunt curios cat acopera la voi capacul respectiv...
As verifica live pe alta masina dar nu mai am pe nimeni cu logan 1.5 prin zona.ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
distributie 4 ani
Salutare!
Am un Logan dci din 2007 (face 4 ani in luna mai) dar am decat, aproximativ, 30.000 km la bord. Credeti ca este necesara schimbarea distributiei? (in cartea ei se spune "la 60.000 sau 4 ani". Multumesc anticipat pt pareri!
Comment
Comment