Curea Distributie Dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca spune in carte atunci mai conteaza ce cred eu sau ala sau celalat? Eu zic ca nu minte deloc cartea
    Pain brings out the truth in us all...
    ...how much truth can you stand?

Comment

• Originally posted by yulyus View Post
      Am un Logan 1,5 d.Am ţinut maşina în scurt cu toate. Am făcut toate reviziile la timp şi în servisuri ale reprezentanţei. Am schimbat cureaua de distribuţie şi la o lună mi s-a rupt în trafic. Mecanicul mi-a spus că a fost rola defectă. Am făcut distribuţia schimbând toate supapele, am luat alt kit de distribuţie, pompa de apă, curea, semeringuri ... total ...20 mil. Problema care o am este că maşina nu mai are sprintul care îl avea înainte, scoate mult fum negru pe ţeavă când o accelerez, iar pe computer îmi arată un consum foarte ridicat, 9,5%. Nimeni nu i-a dat de cap! Cineva mi-a spus că ar fi din avansul setat greşit.
      Mă puteţi ajuta cu un sfat, vă rog ? sau... o bag în târg!
      ce marca era cureaua in primul rand? de unde ai luat-o si cu ce pret !!?? probabil o facatura ordinara si estimeaza cati km ai facut de la montaj ca daca ne zici 1 luna nu ne ajuta prea mult!

Comment

• daca nu mai are mersul "rotund" este posibil sa nu fi fost bine pusa la punct ( un dinte mai la deal sau mai la vale ). se mai intampla... mai ales in service. un particular acorda mult mai multa atentie deoarece el este beneficiarul direct al banilor.
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• da schimba cureaua deoarece pe suprafata ei apar urme de imbatranire detorate si timpului

Comment

• am un kit de distributie 1,5dci cumparat de vreo 2 ani nou nout si ma apropii sa fac 60 000km mai este bun acuma?

Comment

• la curea sa te uiti. intre timp sa nu se fi crapat. depinde in ce conditii l-ai pastrat (frig, caldura, umezeala... etc)
              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• daca a fost tinut in conditiile care trebuiesc da citeste pe ambalaj si vezi ce zice

Comment

• multumesc de sfat.am fost la service si au spus ca trebuie sa iau alta noua deoarece termenul de valabilitate e de 4 ani(eu am 5 ani cu cea din fabrica] si plus cind s-au uitat la cutie cica nu e orig si ac rola presoare e din china [pe cutie scrie made polonia]iar la ei e din canada[pe cutie scrie made germani]si ca risc daca o pun pe a mea.nu stiu ce sa mai fac?

Comment

• Eu am schimbato saptamana trecuta si rola intinzatoare era tot de china si a noua si a dupa masina, masina este de noua la mine. Kit distributie +curea de accesorii de origine= 370 ron,manopera 100 ron.

Comment

• Originally posted by tray View Post
                      multumesc de sfat.am fost la service si au spus ca trebuie sa iau alta noua deoarece termenul de valabilitate e de 4 ani(eu am 5 ani cu cea din fabrica] si plus cind s-au uitat la cutie cica nu e orig si ac rola presoare e din china [pe cutie scrie made polonia]iar la ei e din canada[pe cutie scrie made germani]si ca risc daca o pun pe a mea.nu stiu ce sa mai fac?
                      spune-le sa isi dea 2 palme si sa o ia din loc! (dacia mea logan din 2007 a avut rola intinzatoare MADE IN CHINA ) o am si acum in cutie deci nu sta in picioare ce zic cei din service! au vrut sa cheltui ceva bani in plus, cureaua imbatraneste in timp!

Comment

• stati linistiti ! curelele se chinuie putin la rece dar dupa ce s-a incalzit motorul puteti face ce vreti ! basme cu extra turatii si frane de motor ! intinderea incorecta a curelei ,scurgeri de lichide (ulei,motorina)pe curele ,impuritati (nisip),astea pot distruge o curea ! si mai un lucru :curelele de distributie se schimba la un numar de kilometrii sau in general la 4 ani .

Comment

• Cureau nu se ''chinuie'' la rece.
                          Daca e de firma si se ''chinuie'' inseamna ca nu a fost montata corespunzator, adica intinsa la valorile prescrise de fabrica.
                          Asta se intampla cand se pun curele la service-uri de cartier.

Comment

• ce inseamna pt voie ca se chunie cureaua ????ca tare sunt curios ,cureaua nu prea are cum sa se chinuie ea fiind angrenata la randul ei!( nu angreaneaza ca sa se chinuie ) ;)

Comment

• sal.. am cumparat pt dci o curea de distributie Flennor ( made in Germany) a costat 200 ron fata de cea de origine care a costa 470 ron...

are cineva cunostinte despre aceasta firma daca face curele bune sau nu ???
                              http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• salutare

am si eu un logan...1.5dci,am 210000km,e taxi,am schimbat distributia la 150000 cand s-a rupt pana de la pinionul ce antreneaza cureaua...mentionez ca nu am schimbat pompa de apa pana acum...inj reparate la 125000...
                                am fost la rep dacia si schimatul distrib costa 650ron(piese +manopera)fara pompa de apa
                                cu pompa 1000ron,aproximativ
                                am gasit la un mag de piese auto kit(gates+ina) si pompa apa390ron...
                                daca a schimbat cineva...sunt bunicele?multumesc!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google