daca spune in carte atunci mai conteaza ce cred eu sau ala sau celalat? Eu zic ca nu minte deloc cartea
Curea Distributie Dci
Collapse
X
-
Originally posted by yulyus View PostAm un Logan 1,5 d.Am ţinut maşina în scurt cu toate. Am făcut toate reviziile la timp şi în servisuri ale reprezentanţei. Am schimbat cureaua de distribuţie şi la o lună mi s-a rupt în trafic. Mecanicul mi-a spus că a fost rola defectă. Am făcut distribuţia schimbând toate supapele, am luat alt kit de distribuţie, pompa de apă, curea, semeringuri ... total ...20 mil. Problema care o am este că maşina nu mai are sprintul care îl avea înainte, scoate mult fum negru pe ţeavă când o accelerez, iar pe computer îmi arată un consum foarte ridicat, 9,5%. Nimeni nu i-a dat de cap! Cineva mi-a spus că ar fi din avansul setat greşit.
Mă puteţi ajuta cu un sfat, vă rog ? sau... o bag în târg!
Comment
-
daca nu mai are mersul "rotund" este posibil sa nu fi fost bine pusa la punct ( un dinte mai la deal sau mai la vale ). se mai intampla... mai ales in service. un particular acorda mult mai multa atentie deoarece el este beneficiarul direct al banilor.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
multumesc de sfat.am fost la service si au spus ca trebuie sa iau alta noua deoarece termenul de valabilitate e de 4 ani(eu am 5 ani cu cea din fabrica] si plus cind s-au uitat la cutie cica nu e orig si ac rola presoare e din china [pe cutie scrie made polonia]iar la ei e din canada[pe cutie scrie made germani]si ca risc daca o pun pe a mea.nu stiu ce sa mai fac?
Comment
-
Originally posted by tray View Postmultumesc de sfat.am fost la service si au spus ca trebuie sa iau alta noua deoarece termenul de valabilitate e de 4 ani(eu am 5 ani cu cea din fabrica] si plus cind s-au uitat la cutie cica nu e orig si ac rola presoare e din china [pe cutie scrie made polonia]iar la ei e din canada[pe cutie scrie made germani]si ca risc daca o pun pe a mea.nu stiu ce sa mai fac?
Comment
-
stati linistiti ! curelele se chinuie putin la rece dar dupa ce s-a incalzit motorul puteti face ce vreti ! basme cu extra turatii si frane de motor ! intinderea incorecta a curelei ,scurgeri de lichide (ulei,motorina)pe curele ,impuritati (nisip),astea pot distruge o curea ! si mai un lucru :curelele de distributie se schimba la un numar de kilometrii sau in general la 4 ani .
Comment
-
sal.. am cumparat pt dci o curea de distributie Flennor ( made in Germany) a costat 200 ron fata de cea de origine care a costa 470 ron...
are cineva cunostinte despre aceasta firma daca face curele bune sau nu ???
Comment
-
salutare
am si eu un logan...1.5dci,am 210000km,e taxi,am schimbat distributia la 150000 cand s-a rupt pana de la pinionul ce antreneaza cureaua...mentionez ca nu am schimbat pompa de apa pana acum...inj reparate la 125000...
am fost la rep dacia si schimatul distrib costa 650ron(piese +manopera)fara pompa de apa
cu pompa 1000ron,aproximativ
am gasit la un mag de piese auto kit(gates+ina) si pompa apa390ron...
daca a schimbat cineva...sunt bunicele?multumesc!
Comment
Comment